Eldorado Hub

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 350

Velkommen til et moderne event- og konferansesenter midt i Oslo sentrum, med helt unike fasiliteter som du ikke finner noe annet sted.

Med norges største høyoppløselige LED skjerm (10×3 meter) er eventsalen selve juvelen. Vis frem innhold og presenter på en måte du aldri har gjort før, med rom til nærmere 300 sittende gjester. Lyd og lys-anlegg på nivå med en konsertarena og fult produksjonsanlegg for å streame ditt event til eksterne parter.

Etter det faglige innholdet kan gjestene konkurrere i diverse gaming-aktiviteter som Virtual Reality, SIM Racing eller morsomme PC spill – i mellomtiden gjør vi om eventsalen til en middags og liveunderholdningssal til det sosiale. Mulighetene og konfigurasjonene er mange.

Hubben er vårt kurs- og parallellseanse-område. Med 34 datamaskiner og storskjerm kan du her gjennomføre kurs i programvare eller andre administrative oppgaver som gjøres på datamaskiner. Eller kanskje du ønsker å kjøre en testseanse av din nye software eller spill? Skreddersy hvilke applikasjoner og nettsider maskinene skal ha tilgang til.

Området er også perfekte for sosialt samvær og hygge i form av spill-konkurranser. Teambuilding som er garantert å skape latter og smil!

Torggata 9B, Oslo, norge

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 350
Tilgjengelighet
Videokonferanse
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Eventsalen 350 60 110 236
Huben 34 20 16 169

Møterom

Eventsalen

U-bord: 60 Bankett: 110 Kino: 350

Huben

U-bord: 20 Skoleoppsett: 34 Styrerom: 16