Erzscheidergården Hotell

Antall hotellrom: 24
Maks antall i største møterom (kino): 20

Hva med konferanse eller kurs på Erzscheidergården Hotell?

Skal du på møte, kurs eller konferanse er teknisk utstyr av topp klasse vel og bra. Vi tror likevel at du og de andre i rommet trenger enda mer for å få best mulig utbytte av timene du skal tilbringe her. Gode Håg-stoler og riktig lys, for eksempel. Og et interiør med varm personlighet. Men også utsikt over Bergstaden Røros, skifervegg med el-peis og antikke møbler med sjel. Vi tilbyr konferanserom til 30 personer.

Slik legger vi til rette for gode møter mellom mennesker.

Malmskilleren, Erzscheideren, har gitt gården sitt navn. Bergverksdrift la grunnlaget for bergstaden Røros, og både byen og områdene rundt har mange spor etter 333 år med gruvedrift. Røros er et verdensarvsted, med enestående kulturell verdi. Erzscheidergården, med røtter tilbake til 1600-tallet, er en del av denne historien. Noen av bygningene våre er til og med fredet. Denne unike arven betyr mye for oss, og det vil du merke som gjest.

Vi er et lite, familiedrevet hotell med Røros kirke som nærmeste nabo. Erzscheidergården bærer Bergstadsjelen med seg, og preges av den samme atmosfæren som resten av trehusbebyggelsen i kjernen av verdensarven Røros. Hos oss bor du i vakre, koselige rom; med hvert sitt unike interiør, og hver sin egenartede stemning. Og alle er de inspirert av Røros' natur, kultur og mennesker.

Erzscheidergården er kjent for sitt varme vertskap og sin store og hjemmelagde frokost. Frokosten er blitt nærmest verdensberømt på Røros (og det må vi innrømme vi er litt stolte av!). Om morgenen fyller duften av nystekte brød, rundstykker og vafler den koselige spisesalen vår. Du kan forsyne deg med nylagde salater, sild, godt kjøttpålegg, egg, ost, honning og hjemmelaget syltetøy, før du begir deg ut for å oppleve alt det Røros har å by på.

I vår hyggelige peisestue står det hjemmebakst og kaffe fremme til en hver tid.

Spell-olaveien 6, Røros

Antall hotellrom: 24
Maks antall i største møterom (kino): 20
Rom