Fangene på Fortet

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 112

Hva med konferanse eller kurs på Fangene på Fortet?

Ønsker dere å slå det sosiale sammen med noe faglig? Eller ønsker dere bare å være samlet for dere selv? På Fangene på Fortet er det mulig å leie konferanserom eller møterom. Vi har flere moderne møterom som passer – om dere er 5 eller 120. Alle våre møterom har svært god ventilasjon og moderne teknisk utstyr: prosjektor, lerret og wifi.

Våre lokaler ble totalrenovert i 2016 og er spesialinnredet for å ta vare på våre besøkende.

Fangene på Fortet – konseptet Er du på jakt etter en morsom aktivitet for en liten eller stor gruppe mennesker? Fangene på Fortet har gått på TV i mange år og er inspirasjonen til vår eksistens. Fangene på Fortet gir alle mulighet til å teste ut lignende oppgaver vi har sett på TV-serien. Vi har 45 unike og morsomme celler med stor variasjonsgrad – som skal løses sammen som et lag.

Taktikk, teknikk og fysikk! Det er behov for alle typer egenskaper og talenter, både fysisk, kunnskap og psykologisk. Slik at det er noe som passer for alle, uansett fysisk form og alder. Cellene har ulik vansklighetsgrad og innholder blant annet; balltalent, balanse, beregning, logikk, styrke, mattekunnskaper og hukommelse. Utenfor cellene beskrives det hvilke egenskaper det kreves for å løse oppgaven, slik at dere kan velge celle utfra type utfordringer dere liker best, men også hvem fra laget som skal gjøre oppgaven.

Samarbeid, samarbeid, samarbeid På Fangene på Fortet deles dere opp i mindre grupper – med 3-5 personer pr. lag. Gruppen velger eget lagnavn. Dere er nødt til å samarbeide for å løse utfordringene i cellene. Utenfor cellene står en plansje med blandt annet maks antall poeng dere kan oppnå. Dere blir belønnet med poeng etter hvor raskt og riktig oppgavene løses. Underveis kan dere hele tiden se på skjermer i gangene hvordan dere ligger an. Dere får en utskrift med resultatene når dere er ferdige. Om alle på laget er veldig flinke, kan det være dere oppnår nok poeng til å komme inn på VIP-rommene våre.

Fangene på Fortet har alle rettigheter og vi har en bar med et utvalg av øl, cider, vin og mineralvann. Vi kan tilpasse oss deres arrangement gjennom våre samarbeidspartnere eller naborestauranter for at dere skal få en helaften!

Nydalsveien 28, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 112
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Valseverket auditorium 112
Alcatraz 26
Devils Island 26
Jernlageret 48

Møterom

Valseverket auditorium

Kino: 112

Alcatraz

Styrerom: 26

Devils Island

Styrerom: 26

Jernlageret

Skoleoppsett: 48