Fengselshotellet

Antall hotellrom: 50
Maks antall i største møterom (kino): 60

Hva med møte eller event på Fengselshotellet?

Fengslet fra 1862 har 24 nyrenoverte fengselsceller i den første og i den andre etasjen. Vi tilbyr i dag 21 enkelt/tomanns utleie celle-rom og 3 to- til tre-mannsrom.

Det store festrommet kan gjøres om til møterom og bygges slik du ønsker for å få en annerledes møteopplevelse med kolleger, kunder eller foreningen. Vi har et eget styrerom som det er plass til inntil 15 personer med prosjekter og teknisk utsyr. Du kan gjennom dagen får alt du trenger av kaffe, mineralvann, lunsj og middag til møtet ditt.

Vi ønsker at våre gjester skal få oppleve helt unike historier som både er fengende og spennende, og som skal gi et minne for livet. Alle rommene er nyrenoverte i år, og er 9m² store med både toalett, vask, strøm og wifi. Samt et lite skrivebord i de fleste av rommene. Temaet vi har valgt et typ svart-hvitt mønster på celle-rommene. I tillegg til dette så har alle utleie cellene også et tema fotografi som passer til vårt “fengsels konsept” hengende på veggen på hvert rom. Alle er forskjellige og unike på hvert rom.

I løpet av sommeren 2023, så skal vi ferdigstille 1 familierom (privat dusj) og «direktør boligen» helt øverst i 3.etasje som er bestående av to større rom, to separerte senger, sofa, kjøkken, egen dusj og stort rundt vindu med utsikt nedover mot Arendal sentrum.

Parkveien 6, Arendal

Antall hotellrom: 50
Maks antall i største møterom (kino): 60
Rom
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Fest lokalet 60
Konferanserommet 18

Møterom

Fest lokalet

Skoleoppsett: 60

Konferanserommet

Styrerom: 18