Festningen Hotel & Resort

Antall hotellrom: 28
Maks antall i største møterom (kino): 50

Hva med konferanse eller kurs på Festningen Hotel ?

På toppen av Kongsvinger finner dere vårt hotell med en fantastisk utsikt over Kongsvinger by, Finnskogen og «Glomma kneet» som vi sier på folkemunne. Festningen er omkranset av flere grønne turmuligheter og den ærverdige Øvrebyen med sine pittoreske gater, gamle bygninger, små kafeer og butikker.

Den gamle militære kasernen fra 1771 er totalrenovert i moderne stil og rommer i dag våre 28 hotellrom med 46 sengeplasser. Alle våre rom er innredet i en moderne stil som tar vare på historien i bygget. Flere av rommene har panoramautsikt over Glomma og de dype skoger så langt øyet rekker.

Måltidene serveres i Kommandantboligen fra 1683. Her vokste kunstneren Erik Werenskiold opp og bygget har i sin tid vært bolig for Festningens kommandanter frem til tidlig 2000-tallet. Vårt kjøkken er bygget på gode lokale råvarer. I kommandantboligen har vi også vår helt egne vinkjeller hvor vi gjerne tar dere med på en vinsmaking av ypperste klasse.

I Kommandantboligen har vi også et møterom med plass til 22 personer i styrebord. Er dere flere enn 22 personer vil vårt møtelokale Slaveriet være et godt alternativ. Slaveriet ble bygget i 1702 for innkvartering av offiserer. Festningen var under tysk kommando fra 1940 og mye av interiøret og dagens romfordeling ble utført av tyskerne. I dette møterommet er det plass til opptil 50 personer i kinooppsett uten bord.

Vi tilbyr også flere aktiviteter eller teambuildinger som et tillegg til din konferanse.

Hos oss kan dere booke hele hotellet og ha eksklusiv tilgang til våre lokaler under hele kurset. Vi skreddersyr gjerne en konferanse for deg.

Kongsvinger Festning, Kongsvinger

Antall hotellrom: 28
Maks antall i største møterom (kino): 50
Rom
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Slaveriet 50 50
Werenskiold 22
Møterom Kommandanten 12

Møterom

Slaveriet

Bankett: 50 Kino: 50

Werenskiold

Styrerom: 22

Møterom Kommandanten

Styrerom: 12