Fleischers Hotel

Evangervegen 13, Voss, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
110 125 180

Hva men konferanse eller kurs på Fleischers Hotel?

Hotellet har 110 rom, 30 motellrom, 12 møterom og kursfasiliteter med kapasitet til 200 deltagere. Som gjest har du fri adgang til vår velværeavdeling, med svømmebasseng, boblebad, solarium, trimrom, sauna og utendørs tennisbane. Nydelig mat og tilhørende drikke får du servert i tradisjonsrike Restaurant Magdalene eller i antikke Seckman. Eventyrlige Fredrik's Bar er en fryd for øye, øre og gane. Her kan du nyte forfriskninger i fasjonable omgivelser, akkompagnert av levende musikk fra vår pianist.

Ærverdige Fleischer's Hotel ligger mellom Vangsvatnet og jernbanestasjonen på Voss. Kun en time med tog fra Bergen. Det er et særegent hotell i sveitserstil, kjent for sin eventyrlige atmosfære, storslagne spisesal og imøtekommende vertskap.

Imøtekommende og kompetent personale i kombinasjon med nydelige måltid i storslagne omgivelser har vært vår oppskrift på suksess de siste 150 årene. Oppskriften virker fremdeles.

Vår beliggenhet med kort avstand til Bergen og midt mellom Hardanger- og Sognefjorden gir oss en unik mulighet for å tilby varierte aktiviteter og opplevelser i naturskjønne omgivelser. Gode opplevelser i naturen, ekte kultur, lokale mattradisjoner og fart og spenning. Sommer- og vinteraktiviteter som passer for alle uansett alder og skostørrelse. Ekstremsport, flyging, rafting, sykling, klatring, fjelltur, Vossavandring, ski-, tur- og alpinanlegg, svømming og flyging i Skandinavias eneste vertikale vindtunnel.

Tog inn, tog ut!

Fleischers Hotel

Evangervegen 13, Voss, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
110 125 180
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Basseng

Basseng

Trimrom

Trimrom

Rom

Rom