Fleischers Hotel

Number of hotel rooms: 110
Max number in largest meeting room (cinema): 180

Hva men konferanse eller kurs på Fleischers Hotel?

LEGG HODENE I BLØT HOS OSS!
Kurs og konferanse blir best i kombinasjon med aktiviteter som pirrer sansene, utfordrer den enkelte og samler deltakerne. På Fleischer’s Hotel legger vi forholdene til rette for deg, slik at du kan fokusere på agenda, fagfelt og sosialt samvær.

Våre konferansefasiliteter er universelt utformet. De kan møbleres i ulike oppsett og tilpasses etter behov. Fasilitetene har kapasitet inntil 300 personer og rommer alt av tekniske hjelpemidler.

Vi bistår gjerne med å arrangere utflukter og aktiviteter, slik at konferansen blir mer enn bare et møte. Sammen med våre lokale samarbeidspartnere gjør vi vårt ytterste for at din gruppe skal få en annerledes og morsom opplevelse for alle deltakerne.

Fleischer‘s Hotel tilbyr standardpakker for kurs og konferanse – med eller uten overnatting. Vi tilbyr også leie av møtelokaler – med eller uten servering. I tillegg tilrettelegger vi kurset eller konferansen for deg, og tilpasser pakker etter deres behov.

Hotellet har 110 rom, 30 motellrom og 12 møterom. Som gjest har du fri adgang til vår velværeavdeling, med svømmebasseng, boblebad, solarium, trimrom, sauna og utendørs tennisbane. Nydelig mat og tilhørende drikke får du servert i tradisjonsrike Restaurant Magdalene eller i antikke Seckman. Eventyrlige Fredrik's Bar er en fryd for øye, øre og gane. Her kan du nyte forfriskninger i fasjonable omgivelser, akkompagnert av levende musikk fra vår pianist.

Ærverdige Fleischer's Hotel ligger mellom Vangsvatnet og jernbanestasjonen på Voss. Kun en time med tog fra Bergen. Det er et særegent hotell i sveitserstil, kjent for sin eventyrlige atmosfære, storslagne spisesal og imøtekommende vertskap.

Imøtekommende og kompetent personale i kombinasjon med nydelige måltid i storslagne omgivelser har vært vår oppskrift på suksess de siste 150 årene. Oppskriften virker fremdeles.

Fleischer’s Hotel ligger sentralt til mellom Vangsvatnet og trafikknutepunktet på Voss. Det betyr at både jernbane-, buss- og gondolbanestasjonen er innenfor kort gangavstand. Hotellet har alltid vært flittig besøkt av folk fra alle lag. I 1864 var det jakt, laks og fiske som var det store trekkplasteret. I dag er vestlandsbygden en moderne ski- og turistdestinasjon med aktiviteter til alle årstider.

Beliggenheten langs Bergensbanen gjør det enkelt for deg å komme til oss fra hele landet. Bil-, buss- og sykkelparkering finner du like utenfor hotellet, samt ladestasjon for elbil og Tesla.

Evangervegen 13, Voss

Number of hotel rooms: 110
Max number in largest meeting room (cinema): 180
Rooms
Restaurant
Bar
Accessibility
Pool
Gym