Frich´s Hotel Hamar

Antall hotellrom: 176
Maks antall i største møterom (kino): 600

Hva med møte eller konferanse på Frich’s Hotel Hamar?

Frich’s Hotel Hamar er beleilig plassert like utenfor Hamar, med kort avstand til både Brumunddal og Hamar sentrum.

Frich's Hotel Hamar er ikke bare et sted å overnatte og spise – med det optimale stedet for kurs og konferanser. Vårt unike design skaper en inspirerende atmosfære for kreativitet og produktivitet. De elegante nordiske elementene kombinert med industrielle detaljer gir en unik setting for små og store arrangementer. Hotellet tilbyr 18 moderne møte- og konferanserom, alle utstyrt med det nyeste innen konferanseteknologi.

Vi kan imøtekomme en rekke arrangementstyper, fra små, intime møter til store konferanser og events i Ringsaker Arena. Vi tilbyr fleksible løsninger og skreddersyr arrangementspakker etter deres spesifikke behov og ønsker.

Vi er ikke bare et innovativt hotell, men også et sted for møte mellom mennesker. Våre moderne møte- og konferanserom er utformet for å imøtekomme behovene dine. I tillegg til dette er vi midt i matfatet, og våre gode matopplevelser er laget med råvarer fra nære og gode leverandører.

Frich's Hotel Hamar tilbyr et bredt utvalg fasiliteter, inkludert et velutstyrt treningsrom for effektive treningsøkter. Gjerne etterfulgt av avslapning i badstuen, har hotellet også et innendørs svømmebasseng som er populært blant gjester som ønsker å trene, samt familier som er på ferieopphold hos oss.

Velkommen til Frich's Hotel Hamar. Vi ligger omtrent én times kjøretur fra Gardermoen og nært Hamar sentrum.

Kårtorpvegen 1, Hamar

Antall hotellrom: 176
Maks antall i største møterom (kino): 600
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Basseng
Trimrom