Geilo Mountain Logde

Antall hotellrom: 10
Maks antall i største møterom (kino): 20

Hva med styremøte på Geilo Mountain Lodge?

Geilo Mountain Lodge egner seg spesielt godt til anledninger der man ønsker en privat og intim atmosfære for sitt arrangement. Her finner dere rolige og inspirerende omgivelser for styret og ledergruppen. Nær hjertet av Nasjonalparklandsbyen Geilo lyser et grønnmalt praktbygg opp i kulturlandskapet. Når du stiger inn er det nesten som å komme på besøk til et privat hjem som sjarmerer deg i senk.

Geilo Mountain Lodge er et lite, familiedrevet hotell med kun 10 gjesteværelser. Her finner du en helt unik og spesiell atmosfære, der personlig gjesteopplevelse med god mat i rolige omgivelser står i fokus.

Sov godt, spis lokal gourmet og la skuldrene senke seg. Med lyden av knitrende fyr fra den engelske peisen i hallen og rolig pianomusikk i bakgrunnen, vil husets vertskap ta imot deg som om du er et familiemedlem. Når man beveger seg rundt i dette historiske monumentet fra 1917, blir den personlige, varme og rolige atmosfæren mer og mer tydelig. Overalt vil du oppleve at kvalitet, sjarm og estetikk blir satt i forsetet.

På Geilo Mountain Lodge er spisskammerset rett utenfor kjøkkendøren, og her vil du oppleve det tradisjonelle norske kjøkkenet med fokus på det man finner av fugl, fisk, vilt, sopp og bær i høylandet øverst oppe i Hallingdal.

Tog rett til Geilo sentrum, fra Oslo og Bergen på ca. 3 timer.

Geilovegen 2, Geilo

Antall hotellrom: 10
Maks antall i største møterom (kino): 20
Rom
GRATIS parkering

Gratis