Hafslund Hovedgård & Konferansesenter

Antall hotellrom: 56
Maks antall i største møterom (kino): 150

Hva med konferanse eller møte på Hafslund Hovedgård & Konferansesenter?

På Hafslund Hovedgård & Konferansesenter er historie og storslagen prakt kombinert med flotte og moderne fasiliteter for møter og arrangementer. Hovedgården ligger i sjelden idylliske omgivelser, kun en times tid fra Oslo.

Konferansesenteret består av en luftig konferansesal med god takhøyde og kapasitet på opptil 150 deltakere, et separat møterom, flere grupperom og en romslig mesanin over salen med tilstøtende oppholdsrom der deltakerne kan samles for sosial mingling. Alle innendørs fasiliteter på konferansesenteret kan reserveres for hele arrangementet.

Lokalene på konferansesenteret har praktiske og fleksible løsninger. Det er trappefri adkomst til selve møtelokalene. I tillegg er det heis opp til 2. etasje og lett adgang til mesaninen også for rullestolbrukere. Storsalen ligger vakkert til med utsikt over hele den tilstøtende parken. Her er det luftig og lyst, og passer for møter, samlinger og arrangementer mellom 40 og 150 deltakere.

Ønsker bedriften å tilby overnatting for sine kollegaer og gjester så tilbys det 38 gjesterom i den ombygde låven og tilhørende paviljonger. Soverommene har ulike romløsninger, og alle ligger i umiddelbar nærhet av konferanseavdelingen. Med særpreg, kvalitet og høyt servicenivå sørger de erfarne konferansevertene for at hver gjest føler seg unik. Gratis parkering og elbil ladestasjoner, tre valg av spennende restauranter og 56 gjesterom til disposisjon for gjester som vil bli natten over.

Statsminister Torps vei 2, Sarpsborg

Antall hotellrom: 56
Maks antall i største møterom (kino): 150
Rom
Restaurant
Tilgjengelighet
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Plenumsal 150 100

Møterom

Plenumsal

Skoleoppsett: 100 Kino: 150