Håholmen Havstuer

Kårvåg, Averøy, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
47 50 70

Hva med konferanse eller kurs på Håholmen Havstuer?

Husklyngen på øya Håholmen består av bla. hotellrom, kro og museum er i dag et etterspurt kurs- og møtested for mennesker fra hele verden. Håholmen var opprinnelig et samfunn basert på handel, fiske og sjøtransport. Her, i det verneverdige fiskeværet møttes fiskere, sjøfolk, kremmere og farmenn.

Håholmen peker seg særlig ut som et rolig og inspirerende møtested når mennesker som arbeider sammen skal bli bedre kjent med hverandre og med oppgavene de er satt til å utføre. Håholmen er også stedet når du skal bli bedre kjent med dine utenlandske forretningsforbindelser og kunder, og samtidig ønsker å vise dem et annerledes, ekte og opprinnelig stykke Norge spekket med spennende og eksotiske aktiviteter. Det er også stedet for å slappe av, samle inspirasjon og ny styrke. Både fra naturen og menneskers hånd representerer Håholmen en unik opplevelse. Yttersida av den 50 mål store øya danner en siste skanse mot storhavet og leia like utenfor. På innersiden finnes en sjelden vakker naturhavn, godt skjermet for allslags vær. Et trettitalls bygninger - flere fra 17- og 1800-tallet - gir Håholmen preg av intim landsby og ekte kysthistorie, og alt står til din disposisjon.

Håholmen er en øy (fiskevær) som ligger i Averøy kommune på Nordmøre sørvest for Kristiansund. Den kjente turistattraksjonen Atlanterhavsveien anlagt over en rekke øyer og skjær, og med 8 broer forbinder Averøy med fastlandet.

Håholmen Havstuer

Kårvåg, Averøy, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
47 50 70
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
K1 70 50 26
K2 30 18 14 14
Salongen 50 25
Consulatet og Draksehuset 10

Møterom

K1

U-bord: 26 Skoleoppsett: 50 Kino: 70

K2

U-bord: 14 Skoleoppsett: 18 Styrerom: 14 Kino: 30

Salongen

U-bord: 25 Skoleoppsett: 50

Consulatet og Draksehuset

Styrerom: 10