Håholmen Havstuer

Antall hotellrom: 47
Maks antall i største møterom (kino): 100

Hva med konferanse eller kurs på Håholmen Havstuer?

Husklyngen på øya Håholmen består av bla. hotellrom, kro og museum, er i dag et etterspurt kurs- og møtested for mennesker fra hele verden. Håholmen var opprinnelig et samfunn basert på handel, fiske og sjøtransport. Her, i det verneverdige fiskeværet møttes fiskere, sjøfolk, kremmere og farmenn.

Håholmen peker seg særlig ut som et rolig og inspirerende møtested når mennesker som arbeider sammen skal bli bedre kjent med hverandre, og med oppgavene de er satt til å utføre. Håholmen er også stedet når du skal bli bedre kjent med dine utenlandske forretningsforbindelser og kunder, og samtidig ønsker å vise dem et annerledes, ekte og opprinnelig stykke Norge spekket med spennende og eksotiske aktiviteter. Det er også stedet for å slappe av, samle inspirasjon og ny styrke. Både fra naturen og menneskers hånd representerer Håholmen en unik opplevelse. Yttersida av den 50 mål store øya danner en siste skanse mot storhavet og leia like utenfor. På innersiden finnes en sjelden vakker naturhavn, godt skjermet for allslags vær. Et trettitalls bygninger fra forskjellige tidsperioder, blant annet flere fra 17- og 1800-tallet. Dette gir Håholmen preg av intim landsby og ekte kysthistorie.

Håholmen er en øy (fiskevær) som ligger i Averøy kommune på Nordmøre sørvest for Kristiansund. Den kjente turistattraksjonen Atlanterhavsveien anlagt over en rekke øyer og skjær, og med åtte broer forbinder Averøy med fastlandet.

Vi samarbeider med flere lokale aktører og avhengig av årstid kan vi bestille RIB, fisketur, snorkling med seler, dykking, kajakk, sykkeltur eller fjelltur m.m.

Kårvåg, Averøy

Antall hotellrom: 47
Maks antall i største møterom (kino): 100
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Videokonferanse
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
K1 70 50 26 70
K2 30 18 14 14 40
Salongen 50 25 25 80
Saga Siglar Hall 100 150
Thecla 8 20

Møterom

K1

U-bord: 26 Skoleoppsett: 50 Kino: 70

K2

U-bord: 14 Skoleoppsett: 18 Styrerom: 14 Kino: 30

Salongen

U-bord: 25 Skoleoppsett: 50 Styrerom: 25

Saga Siglar Hall

Kino: 100

Thecla

Styrerom: 8