Helgaker Gård

Jorstadlinna 25, Gran, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
30 100 140

Hva med konferanse eller møte på Helgaker Gård?

Gårdens frie beliggenhet gjør at stillheten og utsikten gir rom for inspirasjon og avkopling, både inne og ute. Låven inneholder møterom i ulike størrelser. Vi har lagt vekt på at lokalene har stor takhøyde og gode lysforhold, med naturlig lys. Det er også grupperom og rikelig med mingleplass i nærhet til møterommene. Møterommene har teknisk utstyr som prosjektor/lerret, eller stor TV skjerm for direkte oppkobling fra laptop. Noen av rommene har fastmontert lydanlegg, i andre setter vi inn dette etter behov.

Vi tilrettelegger ofte for ledersamlinger og lederutviklingsprogrammer. Når det er ønskelig kan vi gi eksklusivitet slik at gruppen har hele låven for seg selv.

Gårdsmiljøet og låven gir en unik ramme og atmosfære for både møter og selskaper. Fra uteområdet foran låven er det direkte adgang til den store peisestua, som er et hyggelig sted for mottagelse og velkomstdrink. I fjøset over, som er den store spisesalen, serveres festmiddagen. Her kan gjestene se gjennom glassvegger inn i kjøkkenavdelingen hvor kokken arbeider. ​Etter måltidet forflytter gjestene seg opp i etasjene til storsalen, stuer og barområdet. ​
Helgaker Gård har vært i familien siden 1700 tallet, og gårdsdrift har vært hovednæringen. Det er fortsatt full gårdsdrift, med Aberdeen Angus storfe for å produsere kvalitetskjøtt til eget kjøkken. Sammen med sesongbasert urte- og grønnsakdyrking, skaffer vi viktige råvarer fra egen gård til vårt kjøkken.

Fra gården er det 40 km til Gardermoen og 70 km til Oslo (under 11/2 time med bil). Gården ligger på høyderyggen ved Granavollen, 3 km vest for Gran sentrum. Det er et godt alternativ å ta Gjøvikbanen til Gran stasjon, videre 5 minutter med taxi.

Helgaker Gård

Jorstadlinna 25, Gran, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
30 100 140
Bar

Bar

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Storsalen 140 100 44 170
Låvebrua 70 40 24 20 100
Allrommet 70 40 24 20 80
Størhuset 70 50 34
Silur 40 18
Kårboligen 14 14