Hotel Bergen Børs

Antall hotellrom: 127
Maks antall i største møterom (kino): 60

Hva med møte på Hotel Bergen Børs og middag i Frescohallen?

Hotellet har 127 rom i den gamle bygningen til Bergen Børs, beliggende mellom Vågsallmenningen, Torget og Torgallmenningen. Her blir gjestene godt ivaretatt i imponerende omgivelser – blandingen av klassisk eleganse og moderne stil gjør dette til et helt eksepsjonelt sted. Eksentriske detaljer, et islett av magi og historien i veggene gir hotellet en innbydende atmosfære.

Hotellet er en skjult skatt i hjertet av byen, hevet over folkelivet i gatene nedenfor. Den fantastiske beliggenheten legger forholdene til rette for at gjestene skal kunne nyte Bergens vakre natur og yrende kulturliv. Herfra har de utsikt over byens fisketorg, havn og åpne plasser, og over takene til historiske bygninger mot fjellene Ulriken og Fløyen.

Rommene i Bergen Børs har et interiør som kombinerer avslappet luksus og de rene linjene fra nordisk design. Fasilitetene gjør oppholdet til en helt spesiell opplevelse, og de 127 rommene vil tilfredsstille selv de høyeste forventninger. Hotellet tilbyr standardrom, 15 store rom med flott utsikt og 13 rom som er tilrettelagt for rullestolbrukere.

Suitene er designet for å gi gjestene en opplevelse som varer lenge. Bergen Børs har både juniorsuiter og 12 eksklusive suiter som går over to etasjer; og én suite som var tidligere bankdirektørens kontor.

På Bergen Børs kan gjestene naturligvis velge blant utsøkte spiseopplevelser og flotte salonger med varm atmosfære.

Frescohallen er en del av børsbygningen, og regnes som en av Norges nasjonale kunstskatter. Frescohallen er utsmykket med freskomalerier malt av Axel Revold i årene 1921-23, motivene i freskene er knyttet til bergensk næringsliv.

De Bergenske driver allerede Bergen Børs hotell og Michelin-restauranten Bare i det samme bygget, og har nå åpnet Frescohallen som en stor restaurant med hovedvekt på sjømat. Målet er at Frescohallen skal bli et av Bergens kulinariske landemerker, en storstue hvor både bergensere og tilreisende kan drikke kaffe og spise kake, ta en øl eller tilbringe hele kvelden med full middag. Vegg i vegg med restauranten åpnes det også en ginbar, drevet av Stig Bareksten, mannen bak den prisvinnende Bareksten-ginen.

Torgallmenningen 2, Bergen

Antall hotellrom: 127
Maks antall i største møterom (kino): 60
Rom
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
Parkering
Trimrom
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Faye 60 50 30 30 65
Bareksten 50 25 18 18 100
Lehmkuhl 20 16 16 16 42
Henriksen 8 19
Meltzer 10 27

Møterom

Faye

U-bord: 30 Skoleoppsett: 50 Styrerom: 30 Kino: 60

Bareksten

U-bord: 18 Skoleoppsett: 25 Styrerom: 18 Kino: 50

Lehmkuhl

U-bord: 16 Skoleoppsett: 16 Styrerom: 16 Kino: 20

Henriksen

Styrerom: 8

Meltzer

Styrerom: 10 Etasje: 4,