Hotel Brosundet

Antall hotellrom: 131
Maks antall i største møterom (kino): 40

Opplev Ålesund og Sunnmøre – Vi skreddersyr en opplevelse med møte, mat, overnatting og aktiviteter

Hotel Brosundet er et designet hotell som ligger idyllisk plasser ved vannkanten i Brosundet i Ålesund sentrum. Vi har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Akkurat som fordums tider kan dere se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst. Det er forankringen i historien til de gamle sjøbodene i kombinasjon med et fornyet, urbant og internasjonalt uttrykk som gir Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulle omgivelser. Hotel Brosundet som møteplass er en inspirerende opplevelse, hvor dere finner fokus og ro i særegne omgivelser. Med en behagelige atmosfære og delikat interiør ligger alt til rette for hyggelig samvær og en produktiv møtedag. Hotel Brosundet har gleden av å dele samme adresse som Restaurant Apotekergata No. 5 hvor du finner noen av byens aller beste smaksopplevelser. Vinrommet vårt med utsikt ut over Brosundet kan benyttes både som møterom og leies som et flott chambre séparée for private middager.

Vi mener at tiden utenfor møterommet gir rom for å la tankene løpe fritt. Når man opplever noe sammen blir man kreativ og føler mestring. Hotel Brosundet skreddersyr teambuilding og opplevelser både i og utenfor møterommet. Ålesund og Sunnmøre er kjent for spektakulære naturopplevelser. Hotellet har egne båter og helikopter, perfekt for å komme seg på tur. Med båter rett utenfor hotelldøren er det kort vei til flere av Norges vakreste fjorder og majestetiske Sunnmørsalpene. Med RIB drar vi på en fartsfylt safari på åpent hav hvor dere kommer tett på dyrelivet og det vakre kystlandskapet som omringer Ålesund. Har dere fiskelykke er fisketur en hyggelig opplevelse som passer for alle. Vi henter dere på døren og dere tar med dagens fangst tilbake til restaurant Apotekergata No.5 som implementerer den i middagen samme kveld. Er dere glad i kajakk, sykkel eller rolige fjellturer tilbyr vi turer med guide. Ønsker dere å oppleve Jugendbyen til fots anbefaler vi City Race, som er en annerledes byvandring. Vi tilrettelegger vi et skreddersydd arrangement tilpasset dine ønsker og behov.

131 ROM

58 standard rom - 33 rom med sjøutsikt - 13 superior rom - 6 familierom - 15 junior suiter - 3 suiter - 2 loftsuiter - Molja Fyr

HVORDAN KOMME HIT

FLY

Direktefly til/fra Ålesund Lufthavn Vigra:

• Oslo • Bergen • Trondheim • København • Amsterdam

Fra Ålesund Lufthavn Vigra til Hotel Brosundet tar det 20 minutter.

Vi tilbyr privat transport fra flyplassen til hotellet.

BIL

546 km fra Oslo til Hotel Brosundet

385 km fra Bergen til Hotel Brosundet

300 km fra Trondheim til Hotel Brosundet

Apotekergata 1-5, Ålesund

Antall hotellrom: 131
Maks antall i største møterom (kino): 40
Rom
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
Parkering
Trimrom
Videokonferanse
ISO 14001
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Brosundet 40 30 20 18 60
Apoteket 16 38
Vinrommet - Chambre Séparée 15 40

Møterom

Brosundet

U-bord: 20 Skoleoppsett: 30 Styrerom: 18 Kino: 40

Apoteket

Styrerom: 16

Vinrommet - Chambre Séparée

Styrerom: 15