Hotel Brosundet

Apotekergata 5, Ålesund
Rom Skoleoppsett Kino
131 50

Hva med konferanse eller kurs på Hotel Brosundet?

Hotel Brosundet har Ålesunds lekreste møterom. Møterommet på Hotel Brosundet ligger idyllisk plassert ved vannkanten med utsikt mot Brosundet. Til de største samlingene kan du reservere hele Restaurant MAKI. Her har vi kapasitet til 45 personer.

Vårt Chambre Séparée har kapasitet til 30 personer til middag eller 50 personer til mingling. Med sin behagelige atmosfære og delikate interiør ligger alt til rette for en kulinarisk begivenhet. I øverste etasje på Hotel Brosundet ligger Suiten. Den er intim og avskjermet, med storslått utsikt over Ålesund og storhavet. Her kan vi dekke langbord til 16 personer.

Hotel Brosundet er et sted for drømmer. Vi har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Hvert enkelt rom har blitt utformet av det anerkjente arkitektfirmaet Snøhetta med respekt for bygningens levde liv, i tråd med vår tids design og komfort.

Hotel Brosundet består av 47 rom, Molja Fyr, sjømatrestauranten Restaurant MAKI og Brosundet Bar.

Ytterveggene til hotellet faller rett ned i Brosundet, det er dette som er den egentlige bykjernen i Ålesund.

Akkurat som fordums tider, kan du fra vinduene i bygningen, som opprinnelig var et pakkhus, fortsatt se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst.

Hotel Brosundet

Apotekergata 5, Ålesund
Rom Skoleoppsett Kino
131 50
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

Rom

Rom