Hotel Brosundet

Number of hotel rooms: 131
Max number in largest meeting room (cinema): 50

Hva med konferanse eller kurs på Hotel Brosundet?

Opplev Ålesund og Sunnmøre – Vi skreddersyr en opplevelse med møte, overnatting og aktiviteter

Hotel Brosundet er et designet hotell som ligger idyllisk plasser ved vannkanten i Brosundet. Vi har skapt hotellet omkring tanken på å verdsette historien, med blikket vendt mot fremtiden. Akkurat som fordums tider kan du se båtene seile inn og ut av sundet, og fiskeskøytene som leverer sin ferske fangst. Det er forankringen i historien til de gamle sjøbodene i kombinasjon med et fornyet, urbant og internasjonalt uttrykk som gir Hotel Brosundet sin kontinentale følelse i stemningsfulle omgivelser. Hotel Brosundet som møteplass er en inspirerende opplevelse, hvor du finner fokus og ro i særegne omgivelser. Med en behagelige atmosfære og delikat interiør ligger alt til rette for hyggelig samvær og en produktiv møtedag.

Vi mener at tiden utenfor møterommet gir rom for å la tankene løpe fritt. Når man opplever noe sammen blir man kreativ og føler mestring. Hotel Brosundet skreddersyr opplevelser både i og utenfor møterommet. Ålesund og Sunnmøre er kjent for spektakulære naturopplevelser. Hotellet har egne båter og helikopter, perfekt for å komme seg på tur. Med båter rett utenfor hotelldøren er det kort vei til flere av Norges vakreste fjorder og majestetiske Sunnmørsalpene. Ønsker du oppleve Jugendbyen, kåret til Norges vakreste, tilbyr vi kjekke aktiviteter iPad race som en annerledes byvandring. Med RIB drar vi på en fartsfylt safari på åpent hav hvor du kommer tett på dyrelivet og det vakre kystlandskapet som omringer Ålesund. Har du fiskelykke er fisketur en hyggelig opplevelse som passer for alle. Vi henter deg på døren og du tar med dagens fangst tilbake til restauranten som implementerer den i middagen samme kveld. Er du glad i kajakk, sykkel eller rolige fjellturer tilbyr vi turer med guide.

HVORDAN KOMME HIT Direktefly til/fra Ålesund Lufthavn Vigra: • Oslo • Bergen • Trondheim • København • Amsterdam Fra Ålesund Lufthavn Vigra til Hotel Brosundet tar det 20 minutter. Vi tilbyr privat transport fra flyplassen til hotellet.

BIL 546 km fra Oslo til Hotel Brosundet 385 km fra Bergen til Hotel Brosundet 300 km fra Trondheim til Hotel Brosundet Kapasitet rom: 131 inkludert Molja Fyr Kapasitet møte: inntil 50 personer

Apotekergata 1-5, Ålesund

Number of hotel rooms: 131
Max number in largest meeting room (cinema): 50
Rooms
Restaurant
Bar
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Brosundet 50 40 25 60
Styrerom 16

Meeting rooms

Brosundet

U-table: 25 School setup: 40 Cinema: 50

Styrerom

Board room: 16