Hotel Christiania Teater

Antall hotellrom: 102
Maks antall i største møterom (kino): 12

Hotel Christiania Teater ligger midt i Oslo sentrum. Her får du stilfull eleganse i et av Oslos mest stilige og egenartede hotell.

Hotel Christiania Teater er et one of a kind hotell midt i Oslo sentrum, med byens fotavtrykk og puls i veggene. Vi er stilrene, moderne, og er perfekt for deg som er kvalitetsbevisst og som krever litt mer av hotelloppholdet.

Hotellet er en attraksjon i seg selv. Bygget er fredet, og ble bygget som teater- og kontorbygg i 1917. Her har det vært nesten 100 år med teater, kultur og byhistorie. I bygningens vegger finner du både tysk okkupasjonshistorie, kinohistorie og teaterhistorie.

Med den nyeste oppussingen og restaureringen har vi transformert hotellet til et tidløst moderne og autentisk botiquehotell, som virkelig skiller seg ut. Perfekt når du vil ha noe helt annerledes.

Under ledelse av Ole Jonny Eikefjord leverer restaurant Teatro pizzaer av høyeste klasse. Tynn, sprø, italiensk bunn med nye, spennende og smaksrike toppinger. Finn din nye favoritt! Tasting is believing.

Vår stilige vinbar har over 50 viner på glass i tillegg til ca 1400 viner på flaske.

Stortingagata 16, Oslo

Antall hotellrom: 102
Maks antall i største møterom (kino): 12
Rom
Restaurant
Bar
ISO 14001
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Chambré 12

Møterom

Chambré

Styrerom: 12