Hotel Lyngørporten

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 120

Hva med konferanse eller kurs på Hotel Lyngørporten?

Vi vil gjerne ønske dere hjertelig velkommen til kurs og møter på Hotel Lyngørporten. Planlegger dere konferane, teambuilding eller leverandørmøte har vi en ypperlig beliggenhet som holder deltakerne samlet gjennom møtedagen og kvelden.

Når du først reiser bort vil du ha det godt. Ikke bare vil du spise god mat, ligge i gode senger og oppleve god service fra vertskapet, men du vil også ha det vakkert rundt deg. Bo i vakre rom ved sjøkanten. Og hva er vel bedre for både sjel, sinn og kropp enn å være ved sjøen? For ikke å si på sjøen. For nærmere havet kommer du ikke.

Du finner oss på Gjeving, fastlandsiden av det verneverdig Lyngør, helt i vannkanten ut mot Lyngørsundet. I denne sørlandsidyllen kan vi tilby overnatting, ferie og rekreasjon i sørlandshus/leiligheter, restaurant, bar samt uterestaurant med praktfull utsikt mot havet. Vi inviterer også til kurs- og konferanser med plass til opptil 90 personer i klasserom og 120 i kino, og samtlige møterom er fleksibelt innredet med moderne teknisk utstyr.

Sørlandsidyllen Hotel Lyngørporten inviterer til overnatting, fritid, rekreasjon, kurs og konferanser hele året. Hotellet består av sørlandshus og leiligheter helt i vannkanten med praktfull utsikt mot Lyngør.

Sliperiveien, Tvedestrand

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 120
Restaurant
Bar
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Smia 120 90 40
Flistomta 80 60 30
Borkfyllinga 30 20 16

Møterom

Smia

U-bord: 40 Skoleoppsett: 90 Kino: 120

Flistomta

U-bord: 30 Skoleoppsett: 60 Kino: 80

Borkfyllinga

U-bord: 16 Skoleoppsett: 20 Kino: 30