INSPIRIA science center

Bjørnstadveien 16, Grålum, Sarpsborg, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
52 167

Hva med konferanse eller kurs på INSPIRIA science center?

Møter, kurs, konferanse, events eller teambuilding – på INSPIRIA science center har vi en topp moderne og inspirerende arena for dette!

Få mer ut av møtedagen – kombiner det faglige med aktiviteter
Ved å kombinere det faglige med aktiviteter gir du møtedeltakerne bedre forutsetninger for å være engasjerte og effektive hele dagen. Vitensenteret skaper en flott atmosfære for aktiviteter og vi tilrettelegger for et innholdsrikt program.

Enten du velger en kort ice-breaker som Hanoi Towers, en reise i verdensrommet i planetariet eller en spennende time med DNA-isolering i vår kjemilab, får dere en meningsfull pause og skaper et annerledes møte!

Ni aktiviserende møterom
INSPIRIA tilbyr inspirerende og aktiviserende møterom, - fra mindre styremøter til store konferanser. Her finnes det små utfordringer som inspirerer til å bruke hodet bedre - i et universelt utformet miljø. Mange deltakere? Ikke noe problem, du kan leie hele vitensenteret ved større arrangement på opptil 1200 personer.

Sunn, god & inspirerende mat
På INSPIRIA liker vi både naturfag, teknologi, matematikk og ikke minst god mat! Vi vet at riktig mat gir energi og overskudd. Vårt kjøkken er fleksibelt for ønsker og har et fullverdig tilbud til alle med matvareallergier og intoleranser.

Enkel adkomst - god beliggenhet
INSPIRIA ligger inntil E6 ved avkjøringen til Sarpsborg nord, og kun én time syd for Oslo. Et steinkast unna finner du hotell, badeland og butikker. Vi har en stor gratis parkeringsplass og 8 ladestasjoner for EL-bil.

INSPIRIA science center

Bjørnstadveien 16, Grålum, Sarpsborg, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
52 167
WiFi

Wifi

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Da Vinci (auditorium) 167 213
Castor/Pollux 99 52 22 26 126
Planetariun 58
Stella Polaris 30 24 16 16 37
Sirius 12 44