INSPIRIA science center

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 167

Hva med konferanse eller kurs på INSPIRIA science center?

Møter, kurs, konferanse, events eller teambuilding – på INSPIRIA science center har vi en topp moderne og inspirerende arena for dette!

Få mer ut av møtedagen – kombiner det faglige med aktiviteter
Ved å kombinere det faglige med aktiviteter gir du møtedeltakerne bedre forutsetninger for å være engasjerte og effektive hele dagen. Vitensenteret skaper en flott atmosfære for aktiviteter og vi tilrettelegger for et innholdsrikt program.

Ni aktiviserende møterom
INSPIRIA tilbyr inspirerende og aktiviserende møterom, - fra mindre styremøter til store konferanser. Her finnes det små utfordringer som inspirerer til å bruke hodet bedre - i et universelt utformet miljø. Mange deltakere? Ikke noe problem, du kan leie hele vitensenteret ved større arrangement på opptil 1200 personer. (Dette tilbys dessverre ikke på nåværende tidspunkt)

Sunn, god & inspirerende mat
På INSPIRIA liker vi både naturfag, teknologi, matematikk og ikke minst god mat! Vi vet at riktig mat gir energi og overskudd. Vårt kjøkken er fleksibelt for ønsker og har et fullverdig tilbud til alle med matvareallergier og intoleranser.

Enkel adkomst - god beliggenhet
INSPIRIA ligger inntil E6 ved avkjøringen til Sarpsborg nord, og kun én time syd for Oslo. Et steinkast unna finner du hotell, badeland og butikker. Vitensenterets parkeringsplass har blitt oppgradert til «Norges smarteste ladeanlegg». INSPIRIA Ladepark har 75 ladeplasser for ladbare biler (elbiler og hybridbiler). Strømmen genereres i hovedsakelig via et solcelleanlegg og mellomlagres på et stort 500 kW-batteri på 35 av våre plasser, men i starten av oktober ble ladeparken utvidet med 40 nye Tesla «superchargere» som lader opp bilen din lynraskt.

Bjørnstadveien 16, Grålum, Sarpsborg

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 167
Restaurant
Tilgjengelighet
Parkering
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Da Vinci (auditorium) 167 213
Planetarium 52
Castor/Pollux 60 34 126
Stella Polaris 24 16 37
Sirius 12 44

Møterom

Da Vinci (auditorium)

Kino: 167

Planetarium

Kino: 52

Castor/Pollux

Skoleoppsett: 60 Styrerom: 34

Stella Polaris

Skoleoppsett: 24 Styrerom: 16

Sirius

Styrerom: 12