Kongsvold Fjeldstue

Antall hotellrom: 32
Maks antall i største møterom (kino): 40

Hva med møte eller kurs på Kongsvold Fjeldstue?

Kongsvold Fjeldstue er et tradisjonsrikt hotell med moderne komfort. Med idyllisk beliggenhet på Dovrefjell og lett tilgjengelig med bil, tog eller buss fra både Oslo og Trondheim.

Kongsvold Fjeldstue er et historisk hotell med egen jernbanestasjon. Kongsvold ligger inntil Dovrefjell Nasjonalpark 900 moh. øverst i Drivdalen. Den gamle skysstasjonen består av over 20 velholdte bygninger, og interiørene inneholder mange antikviteter fra flere hundrede års fjellstuedrift.

Kongsvold Fjeldstue har 32 hotellrom, salonger, spisesal og konferansefasiliteter. Vi kan tilby ulike møterom i ulike hus på Kongsvold, alle med sin egen sjarm! Vårt største møterom: Raulånan har kapasitet til 40 personer, og har lerrett, prosjektor og flipovere. Et mindre møterom er: Konjakkstuggu – som er et særegent møterom til mindre grupper.

Skal du ha et møte uten behov for tekniske hjelpemidler, kan dere bruke en av salongene våre og nyte virkelig vakre omgivelser underveis i møtet.

Fjellstuetradisjonen strekker seg tilbake til 1100-tallet, og de eldste bygningene vi nå har er fra 1720.
Kongsvold er restaurert i samarbeid med Riksantikvaren og lokale håndverkere og har 32 rom med dusj og toalett, moderne kurssal, trivelige salonger og spisesal til 70 gjester.

Pilgiegrimsleden går gjennom tunet og DNT-merkede ruter går vestover til Reinheim og Snøhetta, østover mot Folldal og sørover til Hjerkinn, Eysteinskyrkja og Rondane. Nord for Kongsvold kan du gå Vårstigen og hver dag i sesongen arrangeres guidede moskusturer. Påmelding og betaling kan gjøres på Kongsvold.

Dovrevegen 3663, Oppdal

Antall hotellrom: 32
Maks antall i største møterom (kino): 40
Rom