Kringler Gjestegård.

Number of hotel rooms: 34
Max number in largest meeting room (cinema): 95

Hva med konferanse eller kurs på Kringler Gjestegård?

Kringler er tilrettelagt for kurs, konferanser, ledersamlinger, gode opplevelser og ikke minst et produktivt arbeidsmiljø. Et møtested i vakkert kulturlandskap, 15 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi har to minibusser som kjører og henter på Gardermoen etter avtale.

På Kringler gjestegård opplever du en unik atmosfære hvor tradisjoner møter nyskapning. Vertskapet ønsker at du som gjest skal trives og legger stor vekt på fleksibilitet og tilrettelegging til den enkelte gruppe. I et nybygd tun ved elva har vi 33 rom med totalt 50 senger fordelt på tre bygninger.

Med utgangspunkt i den lokale naturen og elva Leira som svinger seg rundt gården, har vi opparbeidet et variert aktivitetsområde for gode opplevelser. Aktivitetene innbyr til samarbeid og mestring, og vi er opptatt av at våre gjester skal ha mest mulig utbytte av oppholdet her både rent faglig, fysisk og mentalt. Vi gjør det enkelt å senke skuldrene.Som gjest på Kringler gjestegård kan du velge mellom trening, turer, kulturelle innslag, eller forskjellige kurs. Vinkurs, kunstkurs, fotokurs…. Turer i skogen er flott både sommer og vinter. Vinterstid går vi på truger, varmer oss rundt bålet og nyter den friske og rene vinterlufta her i Romeriksåsen. Velkommen til gode turopplevelser her hos oss på Kringler Gjestegård.

Åsvegen 775, Gardermoen

Number of hotel rooms: 34
Max number in largest meeting room (cinema): 95
Rooms
FREE parking

Free

Gym
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Konferanserommet 95 72 32
Vognskjulet 40 24
Fjøset 16 14
Våningshuset 32 22

Meeting rooms

Konferanserommet

U-table: 32 School setup: 72 Cinema: 95

Vognskjulet

U-table: 24 School setup: 40

Fjøset

U-table: 14 School setup: 16

Våningshuset

U-table: 22 School setup: 32