Kringler Gjestegård.

Åsvegen 775, Gardermoen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
34 72 95

Hva med konferanse eller kurs på Kringler Gjestegård?

Kringler er tilrettelagt for kurs, konferanser, ledersamlinger, gode opplevelser og ikke minst et produktivt arbeidsmiljø. Et møtested i vakkert kulturlandskap, 15 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Vi har to minibusser som kjører og henter på Gardermoen etter avtale.

På Kringler gjestegård opplever du en unik atmosfære hvor tradisjoner møter nyskapning. Vertskapet ønsker at du som gjest skal trives og legger stor vekt på fleksibilitet og tilrettelegging til den enkelte gruppe. I et nybygd tun ved elva har vi 33 rom med totalt 50 senger fordelt på tre bygninger.

Med utgangspunkt i den lokale naturen og elva Leira som svinger seg rundt gården, har vi opparbeidet et variert aktivitetsområde for gode opplevelser. Aktivitetene innbyr til samarbeid og mestring, og vi er opptatt av at våre gjester skal ha mest mulig utbytte av oppholdet her både rent faglig, fysisk og mentalt. Vi gjør det enkelt å senke skuldrene.Som gjest på Kringler gjestegård kan du velge mellom trening, turer, kulturelle innslag, eller forskjellige kurs. Vinkurs, kunstkurs, fotokurs…. Turer i skogen er flott både sommer og vinter. Vinterstid går vi på truger, varmer oss rundt bålet og nyter den friske og rene vinterlufta her i Romeriksåsen. Velkommen til gode turopplevelser her hos oss på Kringler Gjestegård.

Kringler Gjestegård.

Åsvegen 775, Gardermoen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
34 72 95
WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Trimrom

Trimrom

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Konferanserommet 95 72 32
Vognskjulet 40 24
Fjøset 16 14
Våningshuset 32 22

Møterom

Konferanserommet

U-bord: 32 Skoleoppsett: 72 Kino: 95

Vognskjulet

U-bord: 24 Skoleoppsett: 40

Fjøset

U-bord: 14 Skoleoppsett: 16

Våningshuset

U-bord: 22 Skoleoppsett: 32