Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70, Sandnes, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
34 70

Hva med konferanse eller kurs på Kronen Gaard Hotell?

Nye omgivelser gir næring til nye tanker! Kronen Gaard har en rekke lokaler som egner seg utmerket til store og små konferanser. Vi er behjelpelig med å tilrettelegge arrangementet slik at det passer for akkurat din gruppe. Våre kursverter passer på at kaffen er nykokt og at alle har det bra. Vi ønsker å skaper grobunn for fantasi, skaperkraft og entusiasme.

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne til bruk som sommerbolig. Gården ble etter hvert et yndet samlingssted for slekt og venner, kjent for god mat og stor selskapelig aktivitet, noe som fremdeles preger hotellet. Dette la grunnlaget for den koselige og uformelle stemningen som fremdeles hersker over stedet. Kjøkkenet på Kronen Gaard Hotell er viden kjent for sin ærlige tilnærming til maten, med råvarer fra lokale leverandører.

Naturen og omgivelsene står i vakker vårblomstring fra april, til høstens fargeprakt i september. Den vakre hengebøken som preger eiendommens sørside er trolig Rogalands eldste, plantet i 1907. Kronen Gaard er ett av De historiske Hotell og spisesteder

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70, Sandnes, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
34 70
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Kronesalen 100 70 40 100 100
Bryggerhuset 70 32 22 20 40 50
Bøkestuen 10 20