Kulturhuset i Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 90

Hva med møte eller kurs på Kulturhuset i Oslo?

En institusjon i byens mest aktive kulturområdet. Lei et av kulturhusets lukkede rom for ditt neste arrangement.

BOKSEN

Boksen er et luftig konferanselokale med stor takhøyde, kapasitet til 120 stående og 90 sittende. Rommet kan brukes til mange ulike arrangementer. Små arrangementer, store arrangementer, konferanser, møter, lanseringer, utstillinger, konserter, filmvisninger og alt annet man kan komme på. Rommet er utstyrt med scene og profesjonelt lyd- og lysanlegg.

DET HEMMELIGE ROMMET

Et lite rom gjemt innerst i biblioteket som passer perfekt til små møter, brainstorming eller intervjuer. Rommet er enkelt med whiteboard, skjerm, lerret og et møtebord. Biblioteket og Det Hemmelige Rommet finner du i 2. etg.

LABORATORIET

Laboratoriet er et lunt event og konsertlokale med utsikt over drivhuset, kapasitet til 120 stående og 90 sittende. Med et toppmoderne lydanlegg egner dette eventlokalet seg perfekt til konserter, lyttesessions, forestillinger, debatter og sosiale samlinger. Her finner du det største lerretet på huset, som gjør at det passer perfekt til filmvisninger eller visuelle presentasjoner. Laboratoriet leies ikke ut på kvelder i helgene.

Youngs gate 6, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 90
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Boksen 90
Laboratoriet 90
Det hemmelige rommet 8

Møterom

Boksen

Kino: 90

Laboratoriet

Kino: 90

Det hemmelige rommet

Styrerom: 8