Macsimum Live

Antall hotellrom:
Har ikke møterom

Møter mellom mennesker. Der har du oss. Det er dét Macsimum skaper. Vi lager opplevelser med et øye for detaljer og et hjerte for samtalerom, enten det er live, digitalt eller en hybrid mellom de to.

Vi leverer daglig fullstendige digitale alternativer, eksempelvis sendinger for store private konsern, kunst/kultur og til offentlig sektor og departement. Macsimum har erfaring med ny teknologi og nye prosjektprosesser, hybride konferanser, workshop, seminar, hackathon, studiosending og sendinger fra multiple lokasjoner verden over. Vi har mottatt støtte fra Forskningsrådet og Innovasjon Norge for å videreutvikle digitale kommunikasjonsløsninger.

Macsimum Live er effektivisering av produksjonsprosessen og raffinering av støttetjenester for innhold, regi, coaching, produksjon og scenografi. Vi løfter digitale og hybride arrangement til et profesjonelt nivå̊, der seernes forventninger og behov imøtekommes. Vår løsning kombinerer interaktive elementer og intuitiv brukeropplevelse ved streaming, med det sofistikerte uttrykket til en godt regissert TV-produksjon. Vi sikrer fullgod kvalitet på strømmeløsningen uten at viktig informasjon forsvinner i tekniske feil og mangler.

Høsten 2021 flytter Macsimum Live inn på Rebel Arena i Universitetsgata 2 og får med det flere fullverdige studioer, både faste og mobile, med kapasitet til både foredragsholdere og publikum.

Lilletorget 1, OSLO

Antall hotellrom:
Har ikke møterom
Tilgjengelighet
Servering av lunsj
Servering av kaffe