NOVA Studios

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 900

NOVA Studios tilbyr moderne konferanse- og møtelokaler med sentral beliggenhet midt mellom Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen.

Vi legger til rette for store og små arrangement gjennom moderne lokaler, gode matopplevelser og fleksible løsninger.

Vi tilbyr:

  • Moderne og nyoppussede møte- og konferanselokaler med plass fra 10 til 900 deltakere.

  • Mulighet for møter og konferanser i kombinasjon med salgsutstillinger eller annet som tar stor plass.

  • Gode matopplevelser gjennom Lillestrøm Lobby og vårt nye og velutstyrte kjøkken. Vi satser på god mat gjennom bruk av rene og sunne råvarer fra lokale produsenter.

Gjennom mer enn 100 års erfaring med å legge til rette for møteplasser som skaper gode opplevelser sørger vi for vellykkede møter og konferanser uavhengig av størrelse og behov. Vi ser frem til å hjelpe deg med planleggingen og gjennomføringen av ditt arrangement.

Vi har Norges mest sentrale beliggenhet. Fra Lillestrøm stasjon er det hyppige avganger gjennom hele dagen til og fra Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen med en reisetid på bare 10-12 minutter hver vei. Fra stasjonen er det noen minutters gange til vårt møte- og konferansesenter.

Vi har gode parkeringsmuligheter med hele 1250 parkeringsplasser som står til disposisjon for alle våre konferansegjester. Fra Lillestrøm er det kort vei til E6 og andre veiforbindelser som gjør oss til et naturlig midtpunkt på Østlandet.

Messeveien 8, Lillestrøm

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 900
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
Parkering
Videokonferanse
Miljøfyrtårn