Opus XVI

Vågsallmenningen 16, Bergen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
65 78 134

Hva med konferanse eller kurs på Opus XVI?

Gjør arrangementet ditt virkelig minneverdig. Opus tilbyr fleksible møterom i kulturelle omgivelser. Hotellet har 65 unike og lukseriøse rom midt i hjertet av Bergen. Hvert rom er individuelt utformet med et klassisk, men likevel moderne design.

Den unike arkitekturen til bygget gjør at alle våre rom en helt egen personlighet og sjarme. Fra våre rom kan du nyte utsikten mot Fløyen eller mot vakre Vågsallmenningen.

Vårt ønske er å ta vare på og dyrke den helt særegne identiteten til bygningen vår og den rike historien som bor i veggene, slik at vi kan gi deg opplevelse du sent vil glemme.

Som slektninger av Edvard Grieg, er det vårt ønske å gi våre gjester en helt enestående opplevelse – en klassisk, men moderne vri på hotellopplevelsen som gir deg et unikt innblikk i komponistens rike liv og erfaringer.

Vi ønsker både lokale og tilreisende hjertelig velkommen til uforglemmelige kulturelle opplevelser hos oss. Vi har vår egen utstilling basert på Edvard Griegs klaverkonsert i a-moll – Op. 16.

Planlegger du et arrangement? Book banketthallen vår for en virkelig uforglemmelig opplevelse!

Opus XVI

Vågsallmenningen 16, Bergen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
65 78 134
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Trimrom

Trimrom

Rom

Rom

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Cafe Greco 134 72 95
Harmonien 126 78 120
Haugtussa 35 25
Blåbærli 12
Blåkallen 10