Oscarsborg Hotel & Resort

Antall hotellrom: 89
Maks antall i største møterom (kino): 153

Hva med konferanse eller kurs på Oscarsborg Hotel & Resort?

På en øy midt i Drøbaksundet, kun 35 minutter fra Oslo og 5 minutter med ferge fra Drøbak, ligger Oscarsborg Festning som i århundrer har vært et sted for viktige beslutninger. Her har vi moderne fasiliteter i historiske bygninger med vakre og inspirerende omgivelser - en flott ramme rundt et hvert arrangement. Vi tilbyr 86 hotellrom og sengeplass for inntil 220 personer, fordelt på to bygninger. Mange av rommene har en fantastisk utsikt over den idylliske Oslofjorden/Vestfjorden. Her ligger alt til rette for et innholdsrikt opphold!

Oscarsborg ses fremst som en sommerdestinasjon med Kaholmene som byr på flott natur, gode turmuligheter, underjordiske tunneler, utsiktspunkt, båthavn og sandstrand. Ofte glemmer man hva de andre årstider kan tilby. Høsten og våren gir flotte, sterke farger og under vinteren lyser snøen opp rundt de mektige festningsbyggene og kanonene, som gir en magisk stemning. Uavhengig av sesong tilbyr vi alle våre gjester en flott og innholdsrik opplevelse på hotellet, en følelse av ro og harmoni, men også en historisk plass som man ikke kan oppleve annet sted enn her hos oss.

Oscarsborg festning er mest kjent for senkningen av den tyske krysseren «Blücher» natten den 9. april i 1940. Noe som gav Kongen, Regjering og Stortinget anledning til å forlate Oslo, for så å ta opp forsvarskampen. Det blir hevdet at ingen annen bragd under 2. verdenskrig har hatt den samme politiske og militære betydning for Norge.

Vi har 8 møterom med ulik størrelse, der det største er et auditorium med ordinært plass til inntil 153 personer. I tillegg har hotellet flere grupperom.

I forbindelse med en konferanse, tilbyr vi ulike typer av aktiviteter. Det er alt fra lagkonkurranser, aktiviteter med fokus teambuilding , til iinendørs skytebane. Vi skreddersyr gjerne et opplegg for et hvert arrangement.

Dersom det er ønskelig med en helt spesiell opplevelse under middagen tar vi dere gjerne med til Hovedfortet og Ordresalen. Her kan dere innta aperitiffen før middag, under splittflagget som vaiet over Oscarsborg 9 april i 1940. Ønsker dere også middagen servert i Hovedfortet vil dere sitte i eget lokale i historiske ærverdige lokaler som setter en flott ramme rundt besøket eller som en avsluttende middag.

Ønsker bedriften en unik konferanse hvor alle er samlet, en opplevelse man ikke får andre steder og som skreddersys etter eget behov? Vi ønsker gjerne velkommen til oss på Oscarborg Hotel & Resort!

Oscarsborg festning, Frogn

Antall hotellrom: 89
Maks antall i største møterom (kino): 153
Rom
Restaurant
Bar
Parkering
Trimrom
Videokonferanse
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Havnefortet (Auditorium) 153
Skolekaserna - 6 møterom 30 24
Møterom Oscar 70
Vestre Tårnkammer 26
Hovland 10

Møterom

Havnefortet (Auditorium)

Kino: 153

Skolekaserna - 6 møterom

U-bord: 24 Skoleoppsett: 30

Møterom Oscar

Skoleoppsett: 70

Vestre Tårnkammer

Styrerom: 26

Hovland

Styrerom: 10