Oslo Event Hub

Antall hotellrom: 5
Maks antall i største møterom (kino): 550

På Oslo Event Hub er det kun fantasien som setter grenser! Dette eventlokalet på over 2000 kvm er helt unikt, nyoppusset og ligger midt i hjertet av Oslo sentrum. Lokalet har totalt en kapasitet på opptil 850 gjester, og kan ta absolutt alt av eventer. Her ligger alt til rette for WOW-opplevelser med iøynefallende lysinnstallasjoner, toppmoderne teknisk utstyr og lekker oppdekking!

Da lokalet består av flere områder og saler, kan enten hele lokalet brukes samlet, eller kun deler av det. Alt etter antall personer og hva man ønsker og har behov for. Lokalet passer f.eks like fint til en gruppe på 80, som til en gruppe på 500. Her kan man også tilpasse type oppsett etter ønsker og behov. Mulighetene er uendelige! I Hovedsalen kan man f.eks ha 400 personer på langbord, mens med runde bord er det 250. I kinooppsett er det plass til 500. I salen Big Time er det mulig med 130 personer på langbord og 90 personer med runde bord. I kinooppsett, 200 personer.

Benyttes hele lokalet, kan vi f.eks dekke lekkert opp til 600 personer på langbord. Det aller meste er mulig!

Oslo Event Hub kan leies hele eller deler av dagen, men passer også perfekt til heldagsarrangement med avsluttende middag og fest på kvelden. Lokalet er stort og åpent med en herlig atmosfære for selskap. Scenene kan også brukes til underholdning med f.eks. artister og band eller standupkomikere e.l. Vi bistår med å finne den rette underholdningen for å sette den perfekte stemningen for ditt event!

Vi tilbyr pakker både for dag og kveld og hvor man kan velge mellom ulike deilige menyer som passer akkurat til det opplegget dere ønsker. Enten det være seg konferansepakke med håndmat eller buffet til konferansen eller klassisk 3-retters middag eller sittende eller stående tapasmeny på kvelden. Er eventet mer et type mingelevent, kan kanskje fingermat eller canapeer være det riktige valget. Oslo Event Hub har full skjenkebevilling til klokken 03:00 og vi har f.eks forskjellige vinpakker som passer til valget deres av meny, i tillegg til flere barer som vi kan plasserer akkurat der de passer best i forhold oppsett og behov.

Med sentral beliggenhet i Dronningens gate 4, er det kort vei til all offentlig kommunikasjon med alle buss- og trikkelinjer i umiddelbar nærhet, 200 meter til nærmeste parkeringshus og ca. 5 minutters gange til Oslo S.

Oslo Event Hubs lokaler kan brukes til alle typer events:

 • Kurs og konferanser

 • Workshops og Kick-offs

 • Messer og utstillinger

 • Møter og seminarer

 • Frokostmøter og foredrag

 • Mottakelser og produktlanseringer (Her kan man til og med kjøre inn biler)

 • Firmafester, julebord og sommerfest

 • Konserter og Moteshow

    + + +
  

Rammene for kreativitet og proff gjennomføring er helt på topp! Vi heter Oslo Event Hub fordi vi kobler folk sammen - for opplevelser er best når man deler dem med andre!

Dronningensgate 4, Oslo

Antall hotellrom: 5
Maks antall i største møterom (kino): 550
Bar
Tilgjengelighet
Videokonferanse
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Hovedsalen 450 250 100 400 390
Big Time 220 70 45 65 130 160
Mingleområdet 150 160 330
Styrerom 25 8 35
Backstage 4 16

Møterom

Hovedsalen

Skoleoppsett: 250 Styrerom: 100 Bankett: 400 Kino: 450

Big Time

U-bord: 45 Skoleoppsett: 70 Styrerom: 65 Bankett: 130 Kino: 220

Mingleområdet

Bankett: 160 Kino: 150

Styrerom

Styrerom: 8 Kino: 25

Backstage

Styrerom: 4

Videoer