Oslo Event Hub

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 450

Gamle Museet kommer i helt ny drakt og blir Oslo Event Hub!

GJENÅPNER NOVEMBER 2022! 💥

Stengt pga. oppussing fra januar t.o.m. oktober 2022.

⚡️ En mer high-tech, innovativ og multifunksjonell versjon av tidligere Gamle Museet 💡 Flere og nye løsninger for sømløs gjennomføring av arrangementer. Både fysiske, hybride og digitale 💁🏼‍♀️ Samme fantastiske servicen 🚀 Mulighet for eksklusiv leie og egne tilpasninger for ditt event

Oslo Event Hub er et av Oslos mest unike og attraktive lokaler til konferanse, selskap, messer og andre typer events. Lokalet ligger svært sentralt til, kun en kort gåtur fra Oslo S og all kollektivtrafikk. Lokalet er romslig med flere etasjer og saler, noe som skaper en sømløs flyt i arrangementet og gir flere muligheter for å tilpasse bruken for ditt event.

Hvert arrangement er unikt og har egne behov.
Derfor tilbyr vi deg et tilpasset opplegg slik at eventet ditt blir akkurat som du ønsker. Lokalet leier du eksklusivt, noe som gir deg frihet til å sette ditt eget preg på begivenheten. Når du leier hos oss får du også en dedikert prosjektleder som bistår deg med å planlegge alt fra begynnelse til slutt. Her får du virkelig alt i ett!

På huset har vi det mest av teknisk utstyr; lyd- og lysanlegg, projektor, lerret, scene og store skjermer i hele lokalet er noe av vårt standard utstyr. Det er gode muligheter for videokonferanser, og vi har dyktige samarbeidspartnere som kan bistå med eventuelt ekstra utstyr og teknisk gjennomføring.

Dronningensgate 4, Oslo

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema): 450
Restaurant
Bar
Accessibility
Eco Lighthouse
Video conferencing
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Hovedsal 450 250 100 400 390
Big Time 220 70 45 65 120 160
Mingleområde 100

Meeting rooms

Hovedsal

School setup: 250 Board room: 100 Reception: 400 Cinema: 450

Big Time

U-table: 45 School setup: 70 Board room: 65 Reception: 120 Cinema: 220

Mingleområde

Reception: 100