Park Hotel Vossevangen

Antall hotellrom: 122
Maks antall i største møterom (kino): 600

Hva med konferanse eller kurs på Park Hotel Vossevangen?

Enkelte konferansesteder kunne være hvor som helst i verden. Slik er det ikke i kurs- og konferanseavdelilngen på Park Hotel Vossevangen. Vossasalen, rommar opp til 600 personar. Voss har endeleg fått sin eigen storsal med scene til foredrag, konferansar, konsertar, teater og utstillingar. Vossasalen kan enkelt delast inn i tre mindre salar slik at mindre grupper óg kan nytte den, utan at dei kjenner seg for små og for få.

Kurs- og konferanseavdelingen er bygget slik at du får den storslåtte naturen tett innpå deg. Fra den store Vossasalen har du utsikt til fjellene, og du trenger ikke gå mange skrittene for å komme ned til Vangsvatnet. Alt er lagt til rette for gode arbeidsforhold med lys, luft og avslappet stemning rundt arrangementet.

Park er omgitt av naturperler. Men vi har også andre skatter. i kjelleren vår finnes en av de største og beste vinkjellerne i Europa. Bli med på skattejakt blant 50 000 flasker og gjør deg klar for mat- og vinopplevelser du ikke finner maken til noe annet sted.

Uttrågata 3, Voss

Antall hotellrom: 122
Maks antall i største møterom (kino): 600
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis