Quality Hotel Richard With

Antall hotellrom: 154
Maks antall i største møterom (kino): 150

Hva med møte eller konferanse på Quality Hotel™ Richard With?

Konferanser og møter
Med sine 8 etasjer, er Quality Hotel™ Richard With Vesterålens største hotell og en del av den innbydende havnepromenaden på Stokmarknes. Hotellet er et ledende forretningshotell med eventsalen, Storheia, som kan romme opptil 150 popcornspisende konferansegjester. I tillegg til å være innbydende, inneholder konferansefasilitetene det siste innen teknologi, lyd, lys og bilde. Quality Hotel™ Richard With har 6 fleksible møterom i ulike størrelser. Workshop, konferanse eller bryllup? På Quality Hotel™ er vi møteeksperter og sørger for at ditt møte går knirkefritt! Du har vel fått med deg at popcorn, softis og kaffe alltid er inkludert når du er på konferanse hos oss?

Midt i hjertet av Vesterålen
Quality Hotel™ Richard With ligger midt i hjertet av Vesterålen, nærmere bestemt på Stokmarknes. Hotellet speiler seg i havet som bruser like utenfor vinduet og er lokalisert et steinkast unna Hurtigrutemuseet. Den lokale flyplassen, Stokmarknes Lufthavn, er kun 8 minutter fra hotellet. Har du noen gang sett et naturprogram fra Nord-Norge, lest en artikkel i et blad eller lest et innlegg på facebook fra en bekjent - og bare latt tankene vandre; der står du, på dekk på en fiskebåt, kjenner sjøsprøyten i ansiktet og saltsmaken i munnen, mens du speider utover horisonten etter hval og havørn. Kanskje du padler avgårde i kajakk når solen skinner, havet er blikkstille og leker med de nydelige blåtonene. Eller er du er ei fjellgeit som elsker å bestige den ene etter den andre fjelltoppen, vi trenger vel ikke å fortelle deg at de bildene og opplevelsene blir magiske, og noe du kan snakke om i flere år, kanskje det gir mersmak til gjentagelse? Vesterålen er et naturlig utgangspunkt for de mest eksotiske skattene Norge har å by på.

154 hotellrom med hvilepuls
Quality Hotel™ Richard With har 154 rom innredet i tråd med lokasjonen, av arkitekt, Nina Haeg. Flere rom har enestående utsikt, hvor alt du våkner til er blått hav og nordnorsk natur. Unn deg selv ekstra luksus i våre 5 elegante suiter eller i ett av våre 6 deluxe rom - noen med egen hems!

Smaken av Nord-Norge
Restaurant Kullagret finner du i sjøkanten, hvor du er hjertelig velkommen til å nyte nordisk kvalitetsmat, inspirert av det franske kjøkkenet. Kjøkkenet tilbyr en variert og velkomponert à la carte-meny basert på lokale råvarer, hvor du kan velge mellom klassiske favoritter med en lokal tvist. Føl deg hjemme i baren, På Kaia, med havutsikt og god drikke.

Trening og flytende badstuflåte
Ja, du leste riktig. Å stupe i havet etterfulgt av et deilig besøk i vår flytende badstu, gir dagen et forfriskende punktum eller et magisk startskudd, om du er den typen. Og for de av oss som mener at avkobling er synonymt med å brenne kalorier, har vi et treningssenter med styrkeapparater som er åpen døgnet rundt.. Eller hvorfor ikke krysse av fjelltopper samtidig med løperunden? Det er ikke langt mellom de Instagramvennlige øyeblikkene i Vesterålen.

Hurtigrutens fødested
Destinasjonen med fortyllende nordlys og eksotiske naturopplevelser er også Hurtigrutens fødested. Forretningsmannen og hotellets navnefar, Richard With, grunnla Hurtigruten på Nordnes, også kjent som Richard Withs plass, hvor hotellet er plassert. Stokmarknes er da en selvfølgelig havn og stoppested på den vakre sjøreisens ferd fra Bergen til Kirkenes.

Rått og spektakulært
Et hav av opplevelser venter på deg i Vesterålen! Hva med hvalsafari eller rib-tur på nordnorske bølger? Eller eventyrlige Trollfjorden, omgitt av stupbratte fjell som stikker så høyt som 1000 meter over havet. Quality Hotel™ Richard With er også startstreken til naturperler som Svolværgeita, Møysalen, Raftsundet, hvite strender og de utallige fjelltoppene som bør stå på bucketlista når du besøker Nord-Norge.

Havnegata 2, Vesterålen

Antall hotellrom: 154
Maks antall i største møterom (kino): 150
Rom
Restaurant
Bar
Tilgjengelighet
GRATIS parkering

Gratis

Trimrom
Videokonferanse
ISO 14001
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Storheia 150 100 127 154
Møysalen 48 36 24 30 51
Møysalen 2 30 24 16 20 35
Møysalen 1 18 12 12 12 16
Hallardstind 12 29
Grønnåsen 24 24 51

Møterom

Storheia

Skoleoppsett: 100 Bankett: 127 Kino: 150

Møysalen

Skoleoppsett: 36 Styrerom: 24 Bankett: 30 Kino: 48

Møysalen 2

Skoleoppsett: 24 Styrerom: 16 Bankett: 20 Kino: 30

Møysalen 1

Skoleoppsett: 12 Styrerom: 12 Bankett: 12 Kino: 18

Hallardstind

Styrerom: 12

Grønnåsen

Styrerom: 24 Bankett: 24