Reenskaug Hotel

Antall hotellrom: 28
Maks antall i største møterom (kino): 140

Hva med konferanse eller kurs på Reenskaug Hotel?

Midt i hjertet av idylliske Drøbak, finner du Reenskaug Hotel. Med en sentral beliggenhet ved Oslofjorden, har hotellet i mer enn 100 år vært et yndet feriested. Hotellet er det beste utgangspunkt for gode opplevelser i historiske omgivelse. Hos oss legges det vekt på å ivareta tradisjoner og bevare særpreg. Resultatet er et moderne hotell med gammelt og nytt i skjønn forening.

Hotellet har 28 sjarmerende rom med opptil 55 sengeplasser. I den populære restauranten The Lobby serveres alle måltider og fungerer som et naturlig samlingspunkt. Her finnes det også et chambre separee – med styrebord og komfortable stoler, LED-skjerm og konferanseutstyr.

Jacobinestuen er hotellets store møterom som kan tilpasses store og små grupper, med flyttbare og interaktive skjermer, ulike rom- og bordoppsett, samt øvrige møteromsfasiliteter.

Reenskaug Hotel er kjent for sitt varme og imøtekommende personale, og vi strekker oss langt for å imøtekomme ulike forespørsler og tilpasse oppholdet etter kundens behov. Kom til de pittoreske omgivelsene i Drøbak – kun 30 minutter fra Oslo.

Vi tilbyr også flere aktiviteter eller teambuildinger som et tillegg til din konferanse.

Hos oss kan dere booke hele hotellet og ha eksklusiv tilgang til våre lokaler under hele kurset.

I samarbeid med vårt søsterhotell, Oscarsborg Hotel & Resort, tilbyr vi kombinert opphold! Besøk et av norgeshistoriens mest betydningsfulle steder- Oscarsborg Festning.

Storgata 32, Frogn

Antall hotellrom: 28
Maks antall i største møterom (kino): 140
Rom
Bar
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Konferanserom I 140 80
Konferanserom II 20 12
Anton Thoresen 8
Chambre Separee 8

Møterom

Konferanserom I

Skoleoppsett: 80 Kino: 140

Konferanserom II

Skoleoppsett: 20 Styrerom: 12

Anton Thoresen

Styrerom: 8

Chambre Separee

Styrerom: 8