Restaurant Havsmak

Maks kapasitet (gjester):
Har ikke møterom

Havsmak ligger og dupper i den iskalde Oslofjorden. Restauranten balanserer stolte, norske tradisjoner og en nyskapende matkultur, og tilfører slik et moderne blikk på en stolt arv. Havsmak ønsker alle velkommen med en forlokkende, diskré sjarm. Her får gjestene muligheten til å oppleve en umiddelbar nærhet til naturelementene og blir servert det mest unike vi har å tilby av førsteklasses råvarer, rett fra vårt iskalde og langstrakte hav. En lun og dempet atmosfære omfavner lokalene, og fremstår som en kjærkommen kontrast til det myldrende livet på gaten like utenfor. Rustikke teksturer i interiøret er inspirert av nordisk natur, og forsterker smaksopplevelsene fra kjøkkenets smakefulle utvalg av vin og sjømat.

Menyen er inspirert av kokkekunst fra hele verden, men vårt kjøkken komponerer rettene med en håndgripelig, tradisjonell, nordisk presisjon. Havsmak bruker i hovedsak sesongbaserte råvarer, og resultatet er en ren og kompromissløs smaksopplevelse. Å spise her er å oppleve norsk kultur på sitt beste, og vi satser på å skape unike opplevelser midt i et yrende bysentrum. Alle er velkomne på Havsmak; uansett om du blir sittende en helaften i hyggelig vennelag, eller om du bare kommer innom på et godt glass før forestilling på Operahuset. Velkommen skal du være!

Restauranten ligger i selve Operahuset og har innganger både fra Operagata (vis-à-vis Deichman Bjørvika) og fra Operaen.

Kirsten Flagstads plass 1, Oslo

Maks kapasitet (gjester):
Har ikke møterom
Restaurant
Bar