Risør Hotel

Antall hotellrom: 32
Maks antall i største møterom (kino): 130

Hva med konferanse eller kurs på Risør Hotel?

I våre kurs-, konferanse-, selskaps- og møtelokaler kan vi tilby kapasitet på opp til 150 gjester i bankettoppsett eller 130 deltakere i kursoppsett. Det er selvfølgelig også mulig å arrangere mindre arrangementer i møterom tilpasset grupper fra 8 deltakere og oppover, i hyggelige og intime omgivelser. Å ha gode møterom til lag, foreninger, bedrifter og konferanser tilpasset alt fra 5 til 130 personer i konferanseoppsett, er en viktig del av vår helårsdrevne hotell.

Risør Hotel har 32 innbydende rom, som står klare til å ta imot sine gjester. Rommene er sjarmerende og hjemmekoselige, holdt i klassisk og lys stil som passer for et hotell beliggende ved sjøkanten. Her kan du fra de fleste rom nyte sjøen og måkeskrik, og storslagen Sørlandsnatur møter deg når du kikker ut av vinduet på morgenkvisten.

Om ønskelig tilpasser vi også ulike rekreasjonsaktiviteter, som f.eks besøk på Stangholmen Fyr, fiske, vektervandring i gamle Risør, skjærgårdstur, guidet tur i det gamle militæranlegget i Urheia, filmvisning osv. Vi har også Risør Akvarium som er Sørlandets eneste saltvannsakvarium.

Tangengata 16, Risør

Antall hotellrom: 32
Maks antall i største møterom (kino): 130
Rom