Saga Hotel BW Premier Collection

Antall hotellrom: 48
Maks antall i største møterom (kino): 50

Hva med konferanse eller kurs på Saga Hotel?

Saga Hotel Oslo, BW Premier Collection er et firestjerners hotell i Oslo sentrum, sentralt beliggende i nærheten av Det kongelige slott. Så snart du går inn døren vil du umiddelbart få følelsen av hotellets avslappende og varme atmosfære. Her bor du på et eksklusivt designhotell som føles som ditt andre hjem, der du kan koble av etter en lang dag. Slapp av i lobbyen, spis godt i restauranten og hvil ut på rommet.

Dette er ikke bare et hotell i Oslo; her finner du også en godt besøkt restaurant. Skulle du begynne å føle deg sulten, ligger hotellets egen restaurant, Fangst, i underetasjen. Fangst skaper kulinariske smaksopplevelser gjennom å kombinere de beste nordiske råvarer med japansk matlagningskunst. Dette er en svært populær restaurant med et intimt, sosialt og hjemmekoselig miljø.

I enden av lobbyen ligger Bar Eilert, der du kan slå deg ned og kose deg med et godt glass vin eller en kaffe. Saga Hotel Oslo serverer selvfølgelig også en svært god og variert hotellfrokost, som gir deg en perfekt start på dagen.

Saga Hotel Oslo er del av en liten, familiedrevet hotellkjede med fire ulike hoteller sentralt i Oslo. Alle hotellene kjennetegnes av en svært høy standard, god design, utmerket service og en behagelig atmosfære. Uansett hvilket av deres hotell du besøker, har de jobbet hardt for at du skal få en avslappende opplevelse, og få hotellet til å føles som ditt andre hjem.

Toppetasjen på Saga Apartments er noe helt unikt. Her ligger alt til rette for at ditt møte skal bli en suksess. Toppetasjen på Saga Apartments er like perfekt for et styremøte med 6 personer som en workshop for 30 personer. Lokalet har to møteavdelinger med moderne AV-utstyr, en stor terrasse med utsikt over Oslo, lunsj og middag levert rett i møterommet fra vår restaurant Fangst.

Vårt konferansetilbud inneholder et vell av muligheter, og vårt profesjonelle crew sørger for perfekt logistikk og gjennomføring av ditt arrangement.

I Saga Hotels-familien finner du Saga Apartments i Holmboes gate 8, Saga Hotel Oslo & Restaurant Fangst i Eilert Sundts gate 39 og Saga Poshtel Oslo Central som ligger i krysset mellom Kongens gate og Rådhusgata noen kvartaler fra Karl Johans gate.

Eilert Sundts gate 39, Oslo

Antall hotellrom: 48
Maks antall i største møterom (kino): 50
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Grand Master Møterom 8 25
Saga Apartments Top Floor 45 40 30 30 200

Møterom

Grand Master Møterom

Styrerom: 8 Etasje: 2-7 Dagslys: Ja

Saga Apartments Top Floor

U-bord: 30 Skoleoppsett: 40 Styrerom: 30 Kino: 45 Etasje: 8 Dagslys: Ja