Sagafjord Hotel

Antall hotellrom: 40
Maks antall i største møterom (kino): 60

Hva med konferanse eller kurs på Sagafjord Hotell?

Hotellets konferanseavdeling består av 3 konferanserom, i ulike størrelser, med alt av tekniske finesser for å møte dagens krav. Maks kapasitet i det største er på ca 60 plasser. Det fantastiske området rundt hotellet legger den perfekte rammen for en rekke aktiviteter.

De gamle tømmerveggene som en finner i deler av bygningen, er over 200 år gamle og stammer fra ei gammel skulestove fra Valdres. «Skulestova», som er en separat del av hotellet, inneholder 3 suiter, 2 gode dobbeltrom og en komfortabel salong med peis. Denne kan benyttes til formelle og uformelle møter, konferanser og middager for mindre grupper & selskap på opptil 16 personer.

I vårt restaurantområde kan du la deg forføre av den fantastiske utsikten, mens du nyter noe forfriskende fra baren eller en bedre middag i vår restaurant. I vårt flotte lounge område kan du slappe av med et glass rødvin eller en god bok foran peisen.

Fra Ørsta/Volda Lufthamn Hovden tar det 30 minutter å kjøre hit. Fra Ålesund Lufthavn Vigra tar det 2 timer på vei, og 1 time med båt.

Ørsta

Antall hotellrom: 40
Maks antall i største møterom (kino): 60
Rom
Restaurant
Bar