Salt

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 200

Hva med konferanse eller kurs på SALT?

Med fantastisk beliggenhet og sentral plassering kan SALT tilby særegne lokaler som passer til det meste. Her for du nydelig utsikt mot både Operaen og Oslofjorden!

SALTs arena på 5000kvm består av ulike bygg som gir uante muligheter til firmaarrangementer og eventer, og har ikke minst Oslos største uteservering. Visste du eksempelvis at saunaen kan benyttes uten varme og at den da fungerer ypperlig som auditorium i forbindelse med både foredrag og konserter? En unik ramme rundt ditt arrangement.

FIRMAARRANGEMENT OG SELSKAP Byggene byr på ulike rammer, med samme særegenhet, utsikt og sentrale beliggenhet. Les mer om de tre avdelingene nedenfor. Arenaen har full serverings- og skjenkebevilling.

ÁRDNA Lei en av Nordens største saunaer med egen bar og spektakulær utsikt mot Operaen! Her er det omtrent 60 grader når ovnene er fyrt opp. Kan også benyttes uten oppfylte ovner - med perfekt amfi! Her har det eksempelvis blitt arrangert boklanseringer, konserter, foredrag og arrangementer som TedTalks, Katapult Future Fest, Designers Saturday m.m.

Kan leies utenom åpningstider (se www.salted.no) Kapasitet 120 stk.

LANGHUSET Langhuset er et flott og særegent lokale som passer til det meste. Få lokaler av denne typen kan tilby nydelig utsikt til fiskehjeller, Operaen og Oslofjorden. Her kan du invitere til selskap, konferanse, kick-off, eller avholde konsert. Egen bar og garderobe.

Kan leies utenom åpningstider (se www.salted.no) Kapasitet 400 stående, 200 sittende og 130 til bords.

NAUSTET SALTs egen café, Naustet, er åpen hver dag. Her serveres det kaffe, toast og svele, samt andre drikkevarer fra bar med alle rettigheter.

Kapasitet 65 stk.

Leie privat sauna? Tilhørende Naustet finner du en liten sauna med plass til 8 personer. Denne leies ut privat hvor man får egen barluke, oppholdsrom, sauna, toalett og dusj.

UTESERVERING På sommerhalvåret åpner SALT uteservering på den 5000kvm store arenaen. Her kan du sitte langs kaia, nyte en kopp kaffe i sola og trekke inn under et telt når solen går ned.

Kapasitet 600 stk i teltet, 4800 stk på hele arenaen.

Langkaia 1, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 200