Kampanje

Samfunnssalen Event & konferanse

Arbeidersamfunnets plass 1, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
350 640

Hva med konferanse eller kurs på Samfunnssalen Event & Konferanse?

Samfunnssalen ligger sentralt i Oslo med korte avstander til offentlig kommunikasjon og parkering for de som trenger det.

Salen som er på 540 kvm har et historisk preg og egner seg til møter og arrangementer i alle kategorier. Det være seg konferanse, landsmøte, messe, julebord, sommerfest, bankett, jubileum, konsert, kickoff, firmafest  eller annet.  Og ønsker dere å ha et mindre arrangement, kan vi gjøre om vår foajee til et annerledes lokale med egen terrasse. Vår terrasse vender mot sydvest, og har fått glassrekkverk som ivaretar sikkerheten og samtidig gir ly for vinden. Sammen med varmelamper er denne også fin å oppholde seg på året rundt.

Vårt fokus ligger på personlig service og med høy kvalitet.

En stor fordel ved å legge deres arrangement til Samfunnssalen er at dere disponerer lokalene alene. Det vil ikke være andre gjester/kunder tilstede samtidig.

Som bruker av Samfunnssalen har du tilgang til det beste av teknisk utstyr innen lyd og lys. Standart utstyr er lerret, projektor, mikrofon og scenelys. Men vi rigger gjerne om, og tilpasser salen etter deres ønske. Vi har fibernett med høy hastighet, og trådløst nettverk med stor kapasitet.

Våre samarbeidspartnere er ledende på sine felt, og gjør sitt, sammen med oss,  for at deres arrangement skal bli så bra som overhode mulig.

Samfunnssalen Event & konferanse

Arbeidersamfunnets plass 1, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
350 640
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Avstand Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Avstand
Samfunnssalen 640 300 90 550 540
Torggata 40 30 34 34 70

Møterom

Samfunnssalen

U-bord: 90 Skoleoppsett: 300 Bankett: 550 Kino: 640 Etasje: 4

Torggata

U-bord: 34 Skoleoppsett: 30 Styrerom: 34 Bankett: 70 Kino: 40 Etasje: 4 Dagslys: Ja

Videoer