Scandic Bryggen

Antall hotellrom: 42
Har ikke møterom

Hva med konferanse eller kurs på Scandic Bryggen?

Vi har 1 møterom for opptil 35 deltakere, som kan settes opp i klasserom eller hestesko. Rommet er på 46 m², ligger i første etasje og er utstyrt med datamaskin og prosjektor.

Våkn opp til vakker utsikt over havet og idylliske Honningsvåg. Opplev spektakulært landskap, Nordkapp og spennende aktiviteter som kongekrabbesafari. Nyt frokost og en god middag i vår hjemmekoselige hotellrestaurant, Bryggen.

Start dagen med frokost i hotellrestauranten Bryggen, der du har flott utsikt over sjøen og havnen. Restaurantmenyen tilbyr et utvalg delikatesser fra Nordishavet og spesialiteter fra Finnmark. Hvis du ankommer med bil tilbyr vi gratis parkering nær hotellet. Som gjest hos oss har du alltid gratis WiFi på hotellrommet og i hotellets fellesarealer.

Scandic Bryggen er et hyggelig hotell sentralt ved havnen i Honningsvåg, med nydelig utsikt over sjøen. Hotellet er et flott utgangspunkt for å utforske denne spennende destinasjonen, som byr på urørt natur og aktiviteter som kongekrabbe-, fuglesafari og fisketurer. Europas nordligste punkt, Nordkapp, ligger kun 35 km unna. Turen dit går gjennom et spektakulært landskap - som er en opplevelse i seg selv. Vi ligger rett ved havnen hvor Hurtigruten legger til kai. Er du heldig og værforholdene ligger til rette for det, kan du oppleve nordlyset. Hotellet ligger ca. 4 km og en 10 minutters kjøretur unna Honningsvåg lufthavn Valan.

Vågen 1, Nordkapp

Antall hotellrom: 42
Har ikke møterom
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis