Scandic Byporten

Jernbanetorget 6, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
239 20

Hva med konferanse eller kurs på Scandic Byporten?

Scandic Byporten har to lyse og trivelige møtelokaler som passer perfekt for mindre møter for opptil 20 personer. Scandic Byportens møterom tilbyr det siste innen projector, lyd, lys og skjerm. Bo på et av Oslos mest sentrale hotell. Under samme tak som Byporten Shopping og med gangavstand til Karl Johans gate, urbane Grunerløkka og Operaen. Ypperlig hotell for deg som vil utforske Oslo by, med offentlig transport rett utenfor døren.

Etter en lang dag med møter eller aktiviteter kan du slappe av i vår hyggelig lobbybar mens du ser ut på folkemylderet utenfor. Ønsker du å holde deg i form under ditt opphold hos oss, benytt deg av vårt treningsrom. Ankommer du hotellet med bil kan du parkere i parkeringshuset ved Byporten kjøpesenter, med egen inngang til hotellet. Som gjest hos oss har du tilgang til gratis WiFi på hotellrommet og i hotellets fellesarealer.

Her har du flotte shoppingområder, uteliv og utallige restauranter rett utenfor døren. Opplev folkemylderet i Karl Johans Gate, med butikker og kafeer på rekke og rad. Scandic Byporten ligger i samme bygning som Byporten kjøpesenter som byr på et stort utvalg butikker og kafeer. Den urbane og sjarmerende bydelen Grunerløkka ligger et par trikkestopp unna. Her finner du populære utesteder, restauranter og kafeer. Er du glad i kultur ligger Operaen, Folketeateret og Akershus festning i nærheten. Oslo Sentralstasjon ligger vegg-i-vegg med hotellet. Herfra kan du ta Flytoget direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen på kun 20 minutter. Jernbanetorget ligger rett foran hotellet, og er et knutepunkt for buss, trikk og t-bane.

Scandic Byporten

Jernbanetorget 6, Oslo, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
239 20
Bar

Bar

WiFi

Wifi

Trimrom

Trimrom

Rom

Rom

Svanemerket
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
301 20 32
314 10 20

Møterom

301

Styrerom: 20

314

Styrerom: 10