Scandic Byporten

Antall hotellrom: 239
Har ikke møterom

Bo på et av Oslos mest sentrale hotell. Under samme tak som Byporten Shopping og med gangavstand til Karl Johans gate, urbane Grunerløkka og Operaen. Ypperlig hotell for deg som vil utforske Oslo by, med offentlig transport rett utenfor døren.

Ønsker du å holde deg i form under ditt opphold hos oss, benytt deg av vårt treningsrom. Ankommer du hotellet med bil kan du parkere i parkeringshuset ved Byporten kjøpesenter, med egen inngang til hotellet. Som gjest hos oss har du tilgang til gratis WiFi på hotellrommet og i hotellets fellesarealer.

Her har du flotte shoppingområder, uteliv og utallige restauranter rett utenfor døren. Opplev folkemylderet i Karl Johans Gate, med butikker og kafeer på rekke og rad. Scandic Byporten ligger i samme bygning som Byporten kjøpesenter som byr på et stort utvalg butikker og kafeer. Den urbane og sjarmerende bydelen Grunerløkka ligger et par trikkestopp unna. Her finner du populære utesteder, restauranter og kafeer. Er du glad i kultur ligger Operaen, Folketeateret og Akershus festning i nærheten. Oslo Sentralstasjon ligger vegg-i-vegg med hotellet. Herfra kan du ta Flytoget direkte til Oslo Lufthavn Gardermoen på kun 20 minutter. Jernbanetorget ligger rett foran hotellet, og er et knutepunkt for buss, trikk og t-bane.

Jernbanetorget 6, Oslo

Antall hotellrom: 239
Har ikke møterom
Rom
Bar
Trimrom
Svanemerket