Scandic Neptun

Valkendorfsgt. 8, Bergen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
270

Konferanseavdelingen er midlertidig stengt.

Hva med konferanse eller kurs på Scandic Neptun Bergen?

Scandic Neptun har fått 4 nye møterom og har nå totalt 9 møterom, alle samlet i 2. etasje med egen inngang og samlet pauseareal. Maks kapasitet i kursavdelingen er 120 personer i kinooppsett.

Ombyggingen og utvidelsen av Scandic Neptun er nå ferdig og hotellet fremstår som et av de flotteste hotellene i Bergen. Resepsjon- og lobbeareal et nytt med blant annet høyt, flott glasstak som slipper inn mye lys. Totalt har hotellet nå 270 rom hvorav 140 nye rom inkl. tre suiter med egen terrasse i 8. etasje. Hotellet har en stor andel superior og juniorsuiter noe som gir mange muligheter for de som ønsker det lille ekstra.

Restaurant Entre er hotellets nyeste restaurant hvor man kan innta et bedre måltid i teaterinspirerte omgivelser. Scandic Neptun har nå tre restauranter tilpasset ulike behov - alt i fra småretter og lunsj i vår Fransk inspirerte restaurant PASCAL til store matopplevelser i gourmetrestaurant Lcullus. Ludvig Bar er et naturlig treffested for både hotellets gjester og byen befokning.

Scandic Neptun er kjent for sin omfattende kunstsamling som preger hele hotellet, og sammen med skiftende utstillinger i hotellets Galleri Neptun bidrar det til at man får en kunstopplevelse hvor man enn er på huset.

Scandic Neptun

Valkendorfsgt. 8, Bergen, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
270
Restaurant

Restaurant

Bar

Bar

WiFi

Wifi

Trimrom

Trimrom

Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Rom

Rom

Svanemerket