Scandic Olympiatoppen Sportshotell

Number of hotel rooms: 32
Max number in largest meeting room (cinema): 60

Hva med konferanse eller kurs på Olympiatoppen Sportshotell?

Vi kan organisere alt fra mindre arrangementer til større møter og konferanser for opptil 50 deltakere, ypperlig for idrettsgrupper, dagsmøter og teambuilding. Våre lokaler tilbyr flotte fasiliteter, moderne IT-løsninger og vårt hjelpsomme personale sørger for at dere har alt som trengs for et vellykket arrangement.

Sov, spis og tren som en olympisk utøver. Gå på ski i Nordmarka eller jogg rundt Sognsvann. Utendørsaktiviteter utenfor døren og kort vei til Oslo sentrum. Vi serverer mat for maksimal ytelse. Kanskje møter du din favorittutøver ved frokostbordet?

Nyt smakfulle og sunne måltider i vår hyggelige og uformelle kafeteria. Start dagen med en deilig frokost og prøv vår spennende lunsj- og middagsbuffet. Våre dyktige ernæringsspesialister komponerer måltidene for maksimal ytelse, både til trening og møter. Som gjest hos oss på Olympiatoppen Sportshotell får du selvsagt benytte vårt velutstyrte treningsrom uten ekstra kostnad, og vi hjelper deg gjerne med turforslag i de vakre naturområdene rundt hotellet. Vi tilbyr våre gjester gratis parkering utenfor hotellet, og som alltid på Scandic har du tilgang til gratis Wi-Fi. Idrettsutøverne og sportsgrupper fra Norges Idrettsforbund og Olympiatoppen bor ofte hos oss for treningsfasilitetene og maten. Kanskje møter du på din favorittutøver ved frokostbordet eller i treningsrommet?

Sognsveien 228, Oslo

Number of hotel rooms: 32
Max number in largest meeting room (cinema): 60
Rooms
FREE parking

Free

Gym
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Norsk Tipping 60 40 30 30 78
SAS 40 25 20 20
Phenix 8

Meeting rooms

Norsk Tipping

U-table: 30 School setup: 40 Board room: 30 Cinema: 60

SAS

U-table: 20 School setup: 25 Board room: 20 Cinema: 40

Phenix

Board room: 8