Scandic Sydhavnen

Sydhavns Pl. 15, København, Danmark
Rom Klasse Kino
391 208 350

Hva med konferanse eller kurs på Scandic Sydhavnen?

Vi tilbyr moderne konferanselokaler, med plass til opptil 400 personer, og har i har 186 gratis parkeringsplasser. Hotel Scandic Sydhavnen tilbyr 391 lyse rom, og er et av de mest tilgjengelige hoteller i København. Våre moderne konferanserom kan tilpasses alt fra små, intime møter, til store samlinger og arrangementer for opptil 400 personer.

Nyt en deilig lunsj eller rund av dagen med en fantastisk middag i den romslige, lyse og innbydende restauranten vår. Slapp av i baren med en deilig kaffe eller noe annet godt å drikke. Hvis du er sulten, serverer baren også snacks og smakfulle smørbrød. Hold deg i form i treningsrommet vårt i toppetasjen, mens du nyter utsikten over København. Hvis konkurranseinstinktet slår inn, kan du prøve deg på en runde på minigolfbanen vår. Hvis du leter etter et hotell i København med parkering, tilbyr Hotel Scandic Sydhavnen 186 gratis parkeringsplasser rett utenfor hotellet.

Hotel Scandic Sydhavnen har en perfekt beliggenhet, enten du er på utkikk etter et moderne konferansehotell, eller et sted for familieferien. Fra hotellet vårt, har du enkel adgang til de mest populære attraksjonene i København, som Tivoli og Den Blå Planet. Hvis du ankommer København med fly, ligger hotellet vårt bare 10 km fra København Lufthavn Kastrup. Hvis du leter etter et hotell nær København sentrum, er hotellet vårt det ideelle valget. Det ligger bare 3 km fra sentrale København, noe som gjør det mulig å spasere inn, eller hoppe på et tog og være fremme i sentrum bare 10 minutter senere. Hvis du ønsker å dra på shopping, ligger hotellet ganske nært Fisketorvet, et av de største kjøpesentrene i København.

Scandic Sydhavnen

Sydhavns Pl. 15, København, Danmark
Rom Klasse Kino
391 208 350

Restaurant

Bar

Wifi

GRATIS parkering

Trimrom

Rom