Scandic Vadsø

Antall hotellrom: 68
Maks antall i største møterom (kino): 160

Hva med konferanse eller kurs på Scandic Vadsø?

Vi har møterom som enkelt kan kombineres i forskjellige oppsett, og en konferansehall med plass til opptil 160 deltakere.

Scandic Vadsø er et perfekt utgangspunkt for å oppleve Vadsø. Med et rikt kulturliv og en rekke aktiviteter og arrangementer, som jazzfestival og kongekrabbefestival er Vadsø en destinasjon for å oppleve norsk kultur og natur på nært hold. Scandic Vadsø har flere hotellrom med fantastisk utsikt over Varangerfjorden, og vi liker å si at vi det beste utgangspunktet for å utforske destinasjonen. Hotellet serverer frokost og middag med et bredt utvalg internasjonale retter og lokale spesialiteter. Skal du arrangere møte eller konferanse har vi kapasitet for opptil 120 deltakere. Ønsker du å ta et lite avbrekk fra opplevelsene kan du besøke vårt treningsrom eller relax-området med badstue. Vi har WiFi og gratis parkering for gjester som ankommer med bil.

Vadsø er «hovedstaden» i Finnmark, kjent for spennende landskap, natur og en blanding av norsk/finsk kultur. Byen byr på mange muligheter for fiske, jakt og turer i uberørt natur. Her kan du ta på deg langrennsski på vinteren eller sette deg på sykkelen når snøen smelter, for å oppleve de fantastiske områdene rundt hotellet. Vadsø er også kjent for sitt mangfoldige og interessante fugleliv, så husk å ta med deg fotokameraet eller kikkerten. Vil du ta fatt på det kulturelle byen har å by på, anbefaler vi deg å sette av tid til å besøke oss når det arrangeres Jazzfestival, Varangerfestivalen eller Kongekrabbefestival. Vadsø flyplass er få minutter unna.

Oscarsgate 4, Vadsø

Antall hotellrom: 68
Maks antall i største møterom (kino): 160
Rom
Restaurant
Bar
Trimrom
Svanemerket
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Varangerfjord 160 120 32 160
Hamningberg/ekkerøy 85 70 32 102
Ekkerøy 40 30 20 54
Hamningberg 40 30 20 54
Amtmannstua 12 46

Møterom

Varangerfjord

U-bord: 32 Skoleoppsett: 120 Kino: 160

Hamningberg/ekkerøy

U-bord: 32 Skoleoppsett: 70 Kino: 85

Ekkerøy

U-bord: 20 Skoleoppsett: 30 Kino: 40

Hamningberg

U-bord: 20 Skoleoppsett: 30 Kino: 40

Amtmannstua

Styrerom: 12