Sentralen

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema):

Hva med konferanse eller kurs på Sentralen?

Restauranten/Kafeen er en del av kulturhuset Sentralen som leier ut diverse rom og saler, og lokalet er et fint sted for å kombinere møter og lunsj. Restauranten er perfekt for frokostsamlinger, og Vinterhagen til åpne forum. Trenger du et lite intimt lokale for en samling på opp til 25 personer har vi Gullbaren, en perle av en cocktailbar med mange muligheter.

Restauranten er godt plassert i den praktfulle Kvadraturen i Øvre Slottsgate 3 og er en vital møteplass som binder sammen et ellers yrende kulturhus.

Menyen endres hyppig etter sesong og består av et variert utvalg av retter hvor du selv kan komponere ditt eget måltid. For deg som synes det er vanskelig å velge setter vi også sammen et sentralt utvalg av dagens anbefalte småretter. For å skape den beste stemningen lar vi gjestene selv delta med å skjære, skjenke og dele.

På Sentralen restaurant kan du oppleve klassisk norsk hverdagsmat, dekonstruert og gjenoppbygget med moderne smaker. Vi bruker bærekraftige og økologiske råvarer som gjenskapes til nye orginale komposisjoner på tallerken. Vårt mål er at din opplevelse skal være perfekt balansert mellom smaksrikdom og spennende teksturer.

Gullbaren ligger i tredje etasje på Sentralen og er en hyllest til de gamle bankdirektørene som engang styrte bygget. Denne vintage baren er innredet med historiske detaljer og byr på klassiske cocktails og kvalitetsdrikke i en unik setting. Følg marmortrappa opp til tredje etasje og spaser inn i en helt annen tid. Århundre gamle historiske funn er plassert på hyllene eller inni de rustikke veggene, og du kan også gå inn i det opprinnelige bankhvelvet. Stemningen er satt for den perfekte cocktailfesten fra 1800-tallet, stødig ført i land av Pål Bagge Skar og Robin Sohrabi-Shiraz. Gullbaren er ikke åpen faste dager i uken, men kan holdes åpen under arrangementer på huset.

Restaurant: Standard restaurant-bordoppsett med plass til 90 personer. Mulighet for å spille musikk. Mulighet for å leie PA-anlegg og projektor.

Vinterhagen: Langbord: 50 personer Mingling: 80 personer

Standard teknisk utstyr: PA-anlegg, projektor og scene.

Gullbaren: Mingling: 30 personer Selskap: 15-20 personer.

Mulighet for å spille musikk. Mulighet for å leie PA-anlegg og projektor.

Øvre Slottsgate 3, Oslo

Number of hotel rooms:
Max number in largest meeting room (cinema):
Restaurant
Bar