Sole Gjestegård

Antall hotellrom: 54
Maks antall i største møterom (kino): 200

Hva med kurs eller konferanse på Sole Gjestegård?

Velkommen til Sole Gjestegård, ditt ultimate reisemål for bedriftsarrangementer og konferanser i hjertet av den norske naturen.

Sole Gjestegård er ikke bare et sted, det er en opplevelse som gir din bedrift den perfekte rammen for et suksessfullt kurs eller møte . Vår historie er en historie om inspirasjon, samarbeid og målrettet vekst. Beliggende ved bredden av en majestetisk innsjø og omgitt av frodige skoger, gir vi deg en unik og rolig arena der ideer blomstrer og beslutninger kan bli tatt med klarhet og visjon.

Med vår lange historie som vertskap for arrangementer, vet vi hva som kreves for å sikre at dine møter og konferanser blir minneverdige og produktive. Våre sjarmerende konferansefasiliteter er designet med autentisk sjarm og gir plass til grupper av alle størrelser. Vårt erfarne personale står til tjeneste for å hjelpe deg med å planlegge og gjennomføre et vellykket arrangement.

Når arbeidsdagen er ferdig, kan dine deltakere slappe av i våre komfortable rom med panoramautsikt over innsjøen og fjellene. Vår sjarmerende restaurant tilbyr deilige måltider med våre egne hjemmelagde spesialiteter, som garantert vil tilfredsstille ganen og legge til en unik smak på opplevelsen.

Bli med oss på reisen, og oppdag mulighetene som venter på Sole Gjestegård - hvor suksess og inspirasjon møter naturens sjarm og autentisk matopplevelse.

Vi har 54 rom med i alt 90 senger fordelt på enkeltrom, dobbeltrom og twinrom

Gamle Hallingdalsveien, Norefjell

Antall hotellrom: 54
Maks antall i største møterom (kino): 200
Rom
Restaurant
Tilgjengelighet
GRATIS parkering

Gratis

Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Jørgen Moe salen 200 100 60 171
Ringnes-salen 55 45 32 88
Høgevarde 16 25 60

Møterom

Jørgen Moe salen

U-bord: 60 Skoleoppsett: 100 Kino: 200 Dagslys: Ja

Ringnes-salen

U-bord: 32 Skoleoppsett: 45 Kino: 55 Dagslys: Ja

Høgevarde

U-bord: 16 Bankett: 25 Dagslys: Ja