Sølvgarden Hotell

Antall hotellrom: 38
Maks antall i største møterom (kino): 100

Sølvgarden ligg i idylliske Setesdal blant fossar og fjell. Sølvgardens møtelokaler er nyoppussa og velutstyrt. Her ligg alt til rette for det perfekte arrangementet med praktfull natur rett utafor hotelldøra. Vi ligg i sentrum av tettstaden Rysstad i Valle kommune, rett ved elva Otra.

Vi tilbyr lyse og moderne rom med fri tilgang til internett, og TV på alle rom. Overnatt i hotellrom eller hytter. Vi legg stor vekt på mattradisjonar og lokal mat, og serverer helst råvarer som er hausta i naturens spiskammer eller tilskipa av lokale produsentar.

Ynskjer de eit større avbrekk med sosial aktivitet og teambuilding? Me tilbyr mange forskjellige aktivitetar som blant anna 71° nord hinderløype, "Gama på landet" med forskjellige konkurransar, ølsmaking med lokalt bryggeri, eller få omvisning på sylvsmia Rysstadsylv og sjå korleis håndlaga bunadsylv vert laga! Mange vel også eit kulturelt innslag med folkemusikk før middagen. Den levande tradisjonen blei i 2019 anerkjent ved at stevkunst, gangardans og folkemusikk frå Setesdal fekk plass på UNESCOs verdsarvliste for immatriell kulturarv.

Setesdalsvegen 3214, RYSSTAD

Antall hotellrom: 38
Maks antall i største møterom (kino): 100
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Trimrom
Videokonferanse
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Riddersalen 100 50 30 36
Diktarstoga 50 30 30 22
VIP-tårnet 12

Møterom

Riddersalen

U-bord: 30 Skoleoppsett: 50 Styrerom: 36 Kino: 100

Diktarstoga

U-bord: 30 Skoleoppsett: 30 Styrerom: 22 Kino: 50

VIP-tårnet

Styrerom: 12