Stokkøya Strandhotell

Antall hotellrom: 40
Maks antall i største møterom (kino): 180

Hva med møte eller konferanse på Stokkøya Strandhotell?

Ønsker dere ønsker en arbeidssamling i fantastiske omgivelser – vi har kanskje Trøndelags mest spektakulære konferansesal!

To meter over havet, på en av Midt-Norges aller fineste sandstrender finner du vår restaurant Strandbaren. Strandbaren har sitting til ca 60 pers i hovedrommet samtidig. Vi har et konferanserom i tilknytning til hotellet som er passende for grupper på 10-14 pers. 1 km unna har vi Bygdeboksen, som har en stor konferansesal i spennende arkitektur, et mindre møterom, kontorhotell og bakeri. Store uteområder og bygget ligger helt nede mot sjøen.

På Strandbaren venter vi på å gi deg en smaksopplevelse. Menyen baserer seg på ferske råvarer fra havet, kjøtt fra gårder i nabolaget og ellers det årstidene byr på av gull. Våre dyktige kokker komponerer menyen etter hva sesongen tilbyr, og tilbehøret i glasset tilpasses vårt kjøkken av de beste i bransjen. Vinskapet er fylt med fryd fra spennende vingårder og i baren finner du blant annet øl fra Stokkøy Bryggeri og diverse produkter fra Granskauen destilleri.

Våre hotellrom, populært kalt SUB-lugarene, er lokalisert i strandhotellet, rett ved sandstranda og Strandbaren. Inspirasjonen til SUB-lugarene er hentet fra de gamle jordkjellerne, som lå beskyttet inne i sandbanken, men vi har hentet inn dagslys ved å lage store lysåpninger i taket og glass fra gulv til tak i front ut mot havet. Vi har 13 hotellrom med mulighet for å sove 1 – 4 (5) personer med ekstra senger. Vi har også 10 kysthus, hver med 2-4 soverom. De har flott utsikt utover sjøen og ligger på høyden bak hotellet, ca 2 – 10 min å gå fra resepsjonen. Disse brukes som enkeltrom for større grupper, da vi har plass til ca 40 «enkeltroms»-gjester.

​Det er litt i overkant av 2 timers reisevei fra Trondheim, inkludert ferje over Trondheimsfjorden (Flakk-Rørvik), som går ca hver halvtime døgnet rundt.

Vi har 10 elbilladere tilgjengelig som betales med Easy-appen. Det går rutebuss fra Trondheim og helt til døra to ganger om dagen begge veier alle ukedager.

Mulighet for å fly fra Gardemoen til Ørland Lufthavn, og derfra reise med leid buss ca 1,5 time. Reisevei fra Oslo – Stokkøya på 3,5 time med denne muligheten.

Kommer man nordfra kan man kjøre via Inderøy og over mot Fosen, ca 2,5 time fra Verdal.

Troningveien 7, Stokkøy

Antall hotellrom: 40
Maks antall i største møterom (kino): 180
Rom
Restaurant
Bar
GRATIS parkering

Gratis

Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Bygdeboksen Hovedrom 180 130
Bygdeboksen Lille Møterom 35 25 20 40
SUB-møterommet 14 14 35

Møterom

Bygdeboksen Hovedrom

Bankett: 130 Kino: 180

Bygdeboksen Lille Møterom

Skoleoppsett: 25 Styrerom: 20 Kino: 35

SUB-møterommet

Skoleoppsett: 14 Styrerom: 14