Støtt gamle Handelssted

Antall hotellrom: 16
Maks antall i største møterom (kino): 50

Helt nord på Helgelandskysten finner du Støtt. Det autentiske handelsstedet, som har vært drevet i fire generasjoner, åpner nå dørene for at du skal få en opplevelse for livet.

Tenker du på å ta med ledergruppen eller styret ditt på tur hvor teambuilding, samhold og opplevelser står i fokus? Et sted hvor naturen og sjøluften gir inspirasjon og oppmuntrer til kreativitet? Du kan leie stedet alene – helt eksklusivt. På Støtt vil du være tett på menneskene og tett på naturen. Helgelandskysten, med de 12000 øyene, er av mange betegnet som verdens vakreste kyst. Dette er ett av de få stedene i Nord Norge hvor du kan bo og overnatte i et ekte autentisk handelssted. Handelsstedet er familieeid i mange generasjoner hvor familien er ditt personlige vertskap.

Overnatting og konferanse: Vi har 16 rom, 34 senger, men muligheter for å leie inn hytter. Konferanserom tar opptil 50 personer.

Aktiviteter: Opptil 50 personer som kan delta på ulike aktiviteter. F.eks: rib turer med toppturer, whiskysmaking på Myken, tur til Svartisen (og evt breklatring), kajakk, fiskeværs vandringer, guiding i museet, skjærgårdsightseeing med fiske, jakten på nordlys mv.

Hvordan komme seg til oss: Fly til Bodø. En times reise til Støtt. Det går rutegående hurtigbåt fra Bodø til Støtt hver ettermiddag kl 16:15. Vi kan også sette opp charterbåter, ribbåter, targaer eller lignende fra Bodø til Støtt.

Støttveien 10, Helgeland

Antall hotellrom: 16
Maks antall i største møterom (kino): 50
Rom
Restaurant