Svinøya Rorbuer

Antall hotellrom: 56
Maks antall i største møterom (kino): 150

Hva med konferanse eller kurs på Svinøya Rorbuer?

Vi har flotte konferansefasiliteter med gode og tilrettelagte møterom med kapasitet på opptil 150 personer. Velg mellom å arbeide i unike kunstneriske omgivelser i Galleri Gunnar Berg, eller i rustikke omgivelser på Tørrfiskloftet - midt i levende nordnorsk kystkultur. Vår restaurant Børsen Spiseri serverer lokal og kortreist mat. Med vår lokale tilhørighet, kunnskap, nettverk og erfaring leverer vi opplevelser og aktiviteter i verdensklasse og minner for livet.

Vi er totalleverandør innen overnatting, konferansefasiliteter, bespisning og rike naturopplevelser med en sentral beliggenhet i Svolvær havn. Rorbuene er idyllisk plassert mellom fiskemottak, brygger, fiskehjeller og gammel lokal bebyggelse. Et lite Lofoten i miniatyr, men med kort vei til både fly, båt og bussholdeplass. Her har du storhavet på den ene siden og dramatiske lofotfjell på den andre. Vi tilbyr pakkeløsninger til bedrifter, grupper og individuelle med aktiviteter og overnatting i originale rorbuer og nybygde rorbu -og hotellsuiter.

Alle våre 33 originale eller nybygde rorbuer opprettholde høy standard. Hver hytte har fra ett til tre doble soverom, velutstyrt kjøkkenkrok i forbindelse med stuen, og et moderne bad med dusj og toalett. Alle hyttene er vinterisolert. Betydelig vekt er lagt på å opprettholde ektheten av rorbuene. Tradisjonelt håndverk og tømmer er bevart for å gi en følelse av hvordan en rorbu var i de dager da fiskerne høstet Lofothavet fra båter med kun årer og seil.

Gunnar Bergs vei 2, Vågan

Antall hotellrom: 56
Maks antall i største møterom (kino): 150
Rom
Restaurant
GRATIS parkering

Gratis

Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Galleri Gunnar Berg 150 120
Tørrfiskloftet 70 50

Møterom

Galleri Gunnar Berg

Skoleoppsett: 120 Kino: 150

Tørrfiskloftet

Skoleoppsett: 50 Kino: 70