Taket Steen & Strøm

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 200

Hva med et event på Taket?

TAKET på Steen & Strøm har en fantastisk planløsning, perfekt for å skreddersy ulike og unike arrangementer. De ulike lokalene har kapasitet for arrangementer på totalt 780 personer. Takterrasse på 330 kvm i kombinasjon med innendørs eventlokale, bar og lounge på 430 kvm. Her tilrettelegger vi for dagkonferanser og seminarer, i tillegg til ulike kveldsarrangementer. Nytt lerret og projektor i 2020.

Solrik takterrasse med regnavskjerming med pergola, varme og lys som gjør ditt arrangement risikofritt i forhold til været.

Nydelig innendørs lounge i vinterhage med glasstak og egen bar. Tilpasningsdyktige lokaler for å skreddersy ulike arrangementer.

Vi tilbyr egen inngang mellom Gucci og Valentino i Nedre Slottsgate 8 med muligheter for mottakslounge i tilknytning til heis direkte opp til takterrassen.

På TAKET har vi eget kjøkken som er egnet til arrangementer i alle størrelser. Kjøkkenet er ledet av Sebastian Myhre og hans team. Menyer vil være satt opp for å være et høydepunkt for alle typer arrangementer. På kjøkkenet har vi stort fokus på norske, kortreiste råvarer i sesong, og med innovative og lekende tvister. Spis godt, lev vel, - hos oss på TAKET!

Nedre Slottsgate 8, Oslo

Antall hotellrom:
Maks antall i største møterom (kino): 200
Bar
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Inne 200 200
Vinterhagen 50 40
Takterrassen 300

Møterom

Inne

Bankett: 200 Kino: 200

Vinterhagen

Styrerom: 40 Kino: 50

Takterrassen

Bankett: 300