Thon Hotel Kautokeino

Number of hotel rooms: 65
Max number in largest meeting room (cinema): 120

Hva med konferanse eller kurs på Thon Hotel Kautokeino?

Vi på Thon Hotel Kautokeino kan tilby moderne konferansefasiliteter for små og store samlinger i kort avstand til fantastisk natur. Vi holder et høyt nivå på både gjennomføringen av arrangementet, og på vårt tekniske utstyr - alt for å levere høy kvalitet til deg og dine gjester.

Thon Hotel Kautokeino ligger sentralt til i Kautokeino. Det er kort vei fra hotellet til jakt- og fiskemuligheter på Finnmarksvidda. I tillegg til overnatting i hyggelige og moderne omgivelser, har hotellet konferansefasiliteter for opp til 100 personer.
På Thon Hotel Kautokeino kan du virkelig oppleve følelsen av Finnmarksvidda og Sapmi. Kautokeino ligger i hjertet av Sapmi og er midtpunktet for samisk kultur, mat og musikk. Få ny kunnskap, se storslått natur og få autentiske opplevelser.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve den spektakulære naturen på Finnmarksvidda. Vi har både sauna og badestamp tilgjengelig for våre gjester. Hva med å sitte ute i en badestamp mens nordlyset flakker over deg? Kautokeino lar deg oppleve hele bredden av samisk kultur og tradisjoner.

Biedjovaggeluodda 2, Kautokeino

Number of hotel rooms: 65
Max number in largest meeting room (cinema): 120
Rooms
Restaurant
FREE parking

Free

Eco Lighthouse
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Meeting room Cinema School setup U-table Boardroom Reception
Diehtosiida 320
Varri 120 100 80
Gorzi 80 50 30

Meeting rooms

Diehtosiida

Cinema: 320

Varri

U-table: 80 School setup: 100 Cinema: 120

Gorzi

U-table: 30 School setup: 50 Cinema: 80