Thon Hotel Kautokeino

Antall hotellrom: 65
Maks antall i største møterom (kino): 120

Hva med konferanse eller kurs på Thon Hotel Kautokeino?

Vi på Thon Hotel Kautokeino kan tilby moderne konferansefasiliteter for små og store samlinger i kort avstand til fantastisk natur. Vi holder et høyt nivå på både gjennomføringen av arrangementet, og på vårt tekniske utstyr - alt for å levere høy kvalitet til deg og dine gjester.

Thon Hotel Kautokeino ligger sentralt til i Kautokeino. Det er kort vei fra hotellet til jakt- og fiskemuligheter på Finnmarksvidda. I tillegg til overnatting i hyggelige og moderne omgivelser, har hotellet konferansefasiliteter for opp til 100 personer.
På Thon Hotel Kautokeino kan du virkelig oppleve følelsen av Finnmarksvidda og Sapmi. Kautokeino ligger i hjertet av Sapmi og er midtpunktet for samisk kultur, mat og musikk. Få ny kunnskap, se storslått natur og få autentiske opplevelser.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve den spektakulære naturen på Finnmarksvidda. Vi har både sauna og badestamp tilgjengelig for våre gjester. Hva med å sitte ute i en badestamp mens nordlyset flakker over deg? Kautokeino lar deg oppleve hele bredden av samisk kultur og tradisjoner.

Biedjovaggeluodda 2, Kautokeino

Antall hotellrom: 65
Maks antall i største møterom (kino): 120
Rom
Restaurant
GRATIS parkering

Gratis

Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Diehtosiida 320
Varri 120 100 80
Gorzi 80 50 30

Møterom

Diehtosiida

Kino: 320

Varri

U-bord: 80 Skoleoppsett: 100 Kino: 120

Gorzi

U-bord: 30 Skoleoppsett: 50 Kino: 80