Thon Hotel Kautokeino

Biedjovaggeluodda 2, Kautokeino, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
65 100 120

Hva med konferanse eller kurs på Thon Hotel Kautokeino?

Vi på Thon Hotel Kautokeino kan tilby moderne konferansefasiliteter for små og store samlinger i kort avstand til fantastisk natur. Vi holder et høyt nivå på både gjennomføringen av arrangementet, og på vårt tekniske utstyr - alt for å levere høy kvalitet til deg og dine gjester.

Thon Hotel Kautokeino ligger sentralt til i Kautokeino. Det er kort vei fra hotellet til jakt- og fiskemuligheter på Finnmarksvidda. I tillegg til overnatting i hyggelige og moderne omgivelser, har hotellet konferansefasiliteter for opp til 100 personer.
På Thon Hotel Kautokeino kan du virkelig oppleve følelsen av Finnmarksvidda og Sapmi. Kautokeino ligger i hjertet av Sapmi og er midtpunktet for samisk kultur, mat og musikk. Få ny kunnskap, se storslått natur og få autentiske opplevelser.

Hotellet er et perfekt utgangspunkt for å oppleve den spektakulære naturen på Finnmarksvidda. Vi har både sauna og badestamp tilgjengelig for våre gjester. Hva med å sitte ute i en badestamp mens nordlyset flakker over deg? Kautokeino lar deg oppleve hele bredden av samisk kultur og tradisjoner.

Thon Hotel Kautokeino

Biedjovaggeluodda 2, Kautokeino, Norge
Rom Skoleoppsett Kino
65 100 120
Restaurant

Restaurant

WiFi

Wifi

GRATIS parkering

GRATIS parkering

Rom

Rom

Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Avstand Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett Avstand
Diehtosiida 320
Varri 120 100 80 12
Gorzi 80 50 30

Møterom

Diehtosiida

Kino: 320

Varri

U-bord: 80 Skoleoppsett: 100 Kino: 120 Avstand: 12

Gorzi

U-bord: 30 Skoleoppsett: 50 Kino: 80