Thon Hotel Panorama

Antall hotellrom: 118
Har ikke møterom

Hva med et møte på Thon Hotel Panorama?

Hotellet er midlertidig stengt pga oppussing.

Thon Hotel Panorama har en sentral beliggenhet i et stille og rolig område av Oslo sentrum. Karl Johan, Operaen og Steen & Strøm er kun noen kvartaler unna, og det er gangavstand til Aker Brygge. De fleste rommene våre har balkong, og fra de øverste etasjene får du flott utsikt over fjorden og byen.
Thon Hotel Panorama har to konferansesuiter i hotellets toppetasje med fantastisk panoramautsikt og takterrasse. Møtelokalene har utsikt over Oslofjorden og byen, og er store og romslige med sine 170 kvadratmeter. Suitene er utstyrt med styrebord, standard AV-utstyr og lounge med sittegruppe. Her får dere en unik følelse av fred og ro midt i Oslo sentrum, med store vinduer og god belysning.
Thon Hotel Panorama er et moderne forretningshotell, som også passer godt for deg som reiser i forbindelse med ferie eller fritid. Hos oss bor du godt og sentralt i stille og rolige omgivelser, med gangavstand til shopping, severdigheter, restauranter og andre attraksjoner. Rommene våre er innredet i skandinavisk design, med parkett og lyse farger. Uansett i hvilken sammenheng du besøker oss, legger vi alt til rette for at du skal få et behagelig opphold og en god natts søvn i en komfortabel seng.

Rådhusgaten 7b, Oslo

Antall hotellrom: 118
Har ikke møterom
Rom
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
1301 14 174
1302 11 174

Møterom

1301

Styrerom: 14

1302

Styrerom: 11