Thon Hotel Rosenkrantz, Oslo

Antall hotellrom: 151
Har ikke møterom

Hva med konferanse eller kurs påThon Hotel Rosenkrantz?

Thon Hotel Rosenkrantz har ett møterom som er fleksibelt innredet i lyse farger, og har en uformell og personlig atmosfære. Alt det du kan forvente av moderne, teknisk utstyr er selvsagt tilgjengelig. Vår vinterhage i Brasserie Paleo kan også leies for lukkede selskap og andre arrangementer. Lokalet har prosjektor.

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo er et moderne designhotell i hjertet av Oslo sentrum, kun et kvartal fra Karl Johan. Her legger vi ekstra vekt på bekvemmelighet, kvalitet og komfort for at du skal føle deg mest mulig som hjemme enten du reiser i forbindelse med forretninger eller i andre sammenhenger.
Vi ønsker å være «et andre hjem» for forretningsreisende og andre internasjonale gjester, med fasiliteter som er gjennomtenkt for dekke alle dine behov som vår gjest. Vi legger høy vekt på bekvemmelighet og komfort, med blant annet ekstra god kvalitet på sengetøy og håndklær. Alle våre 151 rom er utstyrt med en 48-tommers smart-tv og musikkanlegg fra Bose. Dette gjør at du blant annet kan høre ditt favorittinnhold fra din egen smarttelefon eller nettbrett.

Rosenkrantz' gate 1, Oslo

Antall hotellrom: 151
Har ikke møterom
Rom
Miljøfyrtårn
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom Kino Skoleoppsett U-bord Styrerom Bankett
Møterom 12

Møterom

Møterom

U-bord: 12